Ibu, Nak Makan KFC!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari ini..pagi2 lg Mifzal Arsyad bangun mintak nak makan KFC…ibu mmg x de perancangan nak kuar pun..so bagi la alasan KFC tutup lah..KFC jauh lah…ibu x de duit lah…hehe..tp alasan2 tu x jalannya…last2 abah ajak keluar jenjalan..pegi la kami ke Tesco Kampar…huhu..cam boring je ibu sbb tempat tu kami kunjung…kalu kt KL kan best mcm2 tempat ada.. :p

Smlm pun Mifzal Arsyad mintak nak makan KFC..tp ibu mmg surrender kalau abah x de..x sanggup sbb takut jd cam dulu..Mifzal meragam di KFC Bidor..siap landing atas lantai mengamuk nak kereta kecik yg x dijual dlm kotak display..huhu..so cam biasalah ibu bagi alasan :-

Mifzal : Ibu, nak Kepci (KFC)
Ibu : Ala..ibu x de duit..nnt kita mintak duit nga abah ya!
Mifzal : Ini duit.. ( Sambil tunjuk duit syiling dlm tempat coin )
Ibu : tak cukup la sayang..nak banyak
Mifzal : ha..nak banyak ( sambil kutip duit syiling yg jatuh kt karpet keta)..

Aduyai..minat tul mifzal nga KFC…so pg td kami bawak la Mifzal makan KFC…

Gambar : Mifzal ckp gmbr ayam goreng kat belakang dia tu tumpah…hehe 😀

kfc kampar

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge