Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag Dari Gooseberries


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


akhirnya..ibu dapat gak tag ni..hehe lama dah duk tgk tag ni dibuat leh kawan blogger2 yg lain..tp x dak plak nama ibu tersangkut…thank ya Gooseberries sbb sudi tag ibu..

ok..jom kita layan tag ni…

The Rules :-

1) Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2) Select the 8th photo in the folder.


3) Post the photo with the story behind it.

gambar ni diambil bila ya…jab nak check..ooo thn lepas bulan 10…masa ni pantang nampak calculator dak tecik sure mengamuk nak..kalau just main tekan2 x per gak..ni tak..dia cabut button2 calculator tuh..pas tu try bubuh balik…hehe..mcm2 peel dak mifzal ni…

4) Then challange 8 blogging friend to do the same.

rasanya…dah ramai yg buat tag ni..ibu benti disini sajala..tp kalau ada yg sudi buat tag ni..amatlah dialu-alukan..


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. mamashasha berkata:

    cutenye nengok mifzal dok kira2 dgn calculator…nk beli apa tu?

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani — hehe…tu la…kalkulator tu skang dah abis tertanggal semua button..mifzal cabut..pastu dia baling..huhu..mcm2 peel dia..adussss..

  3. alyyani berkata:

    yela, khusyuk nye la mifzal tekan kalkulator tu 🙂

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    linc Reshk — amin…moga2 jd orang yg berguna…tq

  5. Linc Reshk berkata:

    bakal akuntan tu… amin.. – rockers

    http://cicaktonjeng.blogspot.com

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge