Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tag A-Z Dari Pn. Suhida


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

wah…cam dah lama x dapat tg..tp kali dapat plak..tag ni ibu dapat di Mak Razzi & Izat a.k.a Suhida…tq su..kasi tag ni…panjangnya…huhu


A – Ainey nama ibu
B – Baru 2 tahun menetap di sini
C – Cantik x ibu? hahah..perasan…
D – Dulu kurus skang dah gemuk..
E – Entah la..boleh ke ibu kurus cam dulu?
F – Fail la diet ibu kalu asyik nak makan je ni…
G – Ganggu mood betul lah bila tenet slow..nak update blog pun susah
H – Hampeh….berklip2 plak lampu modem tuh..nak disconnected la tuh
I – Ikan yang tgh goreng td dah hangit kot..lupa plak..sbb asyik duk bertenet je…
J – Janganlah hangus..nnt x leh makan..
K – Kantoi!!..asyik ingat makan je ni….lupa diet ke..huhu
L – Letihla…balik keje td…
M – Macam nak tido terus je ni..x larat nak bukak mata dah…
N – Nanti kalau lambat tido..lambat plak bangun pg esok…
O – Oh dak mifzal tido awal plak malam ni…
P – Patut lah mifzal tido awal..abah dia pasang astro konsert akedemi fantasia..mifzal x minat
Q – Que haider tu jg cikgu AF sbb ada bini nya sama ke?
R – Ronda-ronda gi shopping kompleks mmg ibu suka…
S – Suka la…kalau x leh beli pun tgk2 barang pas tu berangan la…
T – Tak pe, berangan dulu..mana tau nnt jd kenyataan
U – Untung-untuk orang bagi free..mana tau..menang hadiah ke?.
V – Vintage..bestnya kalau dpt koleksi tuh..
W – Wow…teruja Ibu…esok leh la gi window shopping..hehe
X – Xpax Celcom line tepon ibu…tp cam ingat nak tukar ke DIGI plak..sbb abah dah switch line dah..huhu…
Y – Yang ibu berangan x sudah2 ni kenapa..nak gi shopping kena check dulu duit ada ke x dak..huhu
Z – Zalim ahhh..x kasi org shopping…huhu..

aaaaaah!!! letih ibu buat tag ni….kome kalau tag panjang x yah la tag ibu ya..huhu…penat..penat..ihik…

ok..rsnya x mau la pass tag ni kat sapa2 lg….huhu…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Bed —> kau pun dpt tag ni kan..hehe..mmg mencabar nak buat..sampai terskip huruf X aku ni…

  2. mamashasha berkata:

    haha mencabar betui..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    jue —> ya ke..hahah.. x pasan plak..nnt edit jab..

    suhida —> kah.kah aku tertinggal huruf X lak..kang aku edit…hehe..su..aku rskan 2 benda tu je wajib ada dlm pala otak aku ni..hehe

  4. fazdarazat berkata:

    keke..tinggal hruf X ye.keke..ok la tu..belah2 atas je ingat makan.da na abes tu ingat shopping.kelakar la ko ni.sabo je ler.tahniah,berjaya menyiapkan karangan .

  5. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    erm.. rasanya X tertinggal nieh.. hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge