Alhamdulillah…Lagi Buffered Earning Di Bulan Mei


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah..syukur…rezeki bertambah murah bulan ni…awal2 bulan dapat buffered earning…kali ini..iklan dari DIGI…


ini..yang buat semakin bersemangat nak update blog ni..hehe…sampai keje pun dah banyak tertangguh2..huhu…aduhai..jgn la jd mata duitan ibu ni…huhu..

ibu berblog kerana minat…bukan kerana duit ya…kalau dapat duit tu..advantage la kan…
 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    cikgu isza —> cikgu..sy br je dpt empat..yg cikgu punya sure berpuluh2….hehe..blog cikgu dah femes..

  2. cikgu isza berkata:

    wahhh.. empat tu.. 🙂

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Aus –> tq..harap2 cam tu la..hehe

    lieya —> insya Allah..rajin2 la update blog..mesti dptnya..

    jue —> kalau leh kasi..akak kasi jue..hehe..jue pun mesti dpt gak kan..

  4. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    waaahh..!! sgt masyuk.. minta la sikit.. hehe

  5. lieya orange M.I. berkata:

    syoknyer dapat buffered earning tu…ntah bila la gilisan saya pulak..takpernah2 pun dapat…=p

  6. Aus MeLankoLik berkata:

    owh , tahniah2..
    hehehehe..
    pasni earnings mendadak la ni , hehehe .

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge