Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Selamat Tinggal Tema Blog ‘Thesis’


Mood nak mengarang  baru muncul. Menyepi dua tiga hari ini. Ada beberapa sebab tidak dapat berblogging bila hari cuti. Salah satunya kerana line internet di rumah yang benar-benar buat hati ibu jadi panas. Lembapnya mengalahkan siput. Rasa hendak dibaling ke dinding sahaja modem evdo itu. Mujur sabar masih ada. Bukan salah modem tapi signal cdma itu yang tidak stabil. Sebab kedua kerana tema blog yang sedikit keliru selepas wordpress blog dikemas kini ke versi 3.5. Aduhai, sayang sebenar ibu dengan tema thesis percuma ini. Tema yang ringkas tapi menarik. Mudah untuk diedit-edit. Entah apa masalah yang timbul bila tiap kali ibu mahu mengemas kini entri mahu pun menerbitkan entri baru, keluar error seperti dalam gambar di bawah.

Selamat Tinggal Tema Blog 'Thesis'

Ibu tidak pandai dalam bahasa html ini. Juga malas yang menebal untuk menyelidik. Jadi untuk menyenangkan ibu, guna sahaja tema biru dengan kelabu (Blue With Grey) ini.

Tema Blog Yang Baru

themes

Ada kelebihan juga bila menggunakan tema ini, yang ibu perasan bounce rate menurun dengan sangat mendadak. Setia saja lah dengan si biru kelabu ini. Tema ini juga, ibu pernah guna untuk blog ini. Sememang berpuas hati. Tapi biasalah, ada masa jemu datang bertandang. Itu yang rajin tangan ini mengodek-godek tema blog untuk ditukar.

Screenshot_2013-01-14-16-21-01

Susah sebenarnyna untuk setia dengan satu sahaja tema. Ada masa terluang kita cari lagi mana yang berkenan di hati. 😀

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Sara berkata:

    waa sygnyer theme thesis..ramai yg nk gune tp kena beli..hehhe
    Jom baca entri di blog Sara : Sinopsis Surat Dari Langit Biru Slot Samarinda Tv3My Profile

  2. hafizmd berkata:

    Takpelah IM, yg patah berganti…themes ni nampak kemas terutamanya bahagian sidebar…cantik…

    Moga kmbali cergas
    Jom baca entri di blog hafizmd : Sempurnakah Cara Duduk Antara Dua Sujud Kita?My Profile

  3. Hairul Hissam berkata:

    risau pula saya nak update ke wordpress 3.5 tapi nampak cantik tema baru ini.. cuma sidebar kanan mcm besar sikit.
    Jom baca entri di blog Hairul Hissam : Cara Mengatasi Stress Kemurungan Dgn Makanan. Dimana RasionalnyaMy Profile

  4. ajumohit berkata:

    ainey macamana nak check bounce tu ye? tahniah atas pencapaian blog skrg ni
    Jom baca entri di blog ajumohit : Aimar Corner | Pekena Char Kue TeowMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge