Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sangat – sangat Tak Ada Mood


hmmm…x tau nak citer apa…tp apa yg ibu rs skang ni..tersangat2 la x der mood…

adusss…sangat tension..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. kakngah berkata:

    aduh…. tak syiok bila mood takder..
    buat sume benda rasa ada je yg x kena…

  2. Bed berkata:

    wei apa kes ni?ade yg buat hal lagi ke?atau ko dah nak cuti ?

  3. Dayah berkata:

    penat sgt kot bulan posa ni..takpe..rilex dulu..nnati mood mai la pas ni…

    -wijdan-

  4. ~chekuna~ berkata:

    bakpe ainey ni…
    takde mood..ni….

  5. suhida berkata:

    sama ar..aku pun takde mood nak mmpus..huhu..

  6. alyyani berkata:

    nape ainey? kalau amik air semayang mesti rasa tenang. insyaAllah…

  7. MAS berkata:

    sabar2..bakpo nih…nok rayo nih..mmg xdo mood..mood rayo mari doh…jgn tensen2 deh..

  8. KasiH berkata:

    mood raya kah?
    jgn tensen2…

  9. fazilzura berkata:

    ni sure dh angin nk cuti ni

  10. el berkata:

    nape bu…
    rini aku free nk mpos
    xde keje kat ofis smpilah raye
    hehehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge