Cerita Raya!!

29 September 2009 Ibu Mifzal 5

geramnya…terdelete la plak..gmbr masa raya pertama..dah la x banyak sgt amik gmbr time raya..ibu pi terdelete lak..huhu..tensionnya…geram tul tangan ni… x per la..kita citer je la ya..n layan jer la

 0 total views

Huwaaa….Sakitnya!!

28 September 2009 Ibu Mifzal 9

uhuk….niat dihati mmg nak cerita pasal raya..tp kena tangguh lg…keadaan ibu yg x berapa selesa ini membataskan ibu..huhu..ayatnya.. ibu sakit tekak ni…tercekik tulang ikan tongkol..huhu..hari ni masuk hari ke-4 dah..lum

 0 total views

Kad Raya Dari Kengkawan

27 September 2009 Ibu Mifzal 2

Entry ni utk kad-kad raya yg kengkawan ibu bagi…:: Dari Tinie & Keluarga :: :: Dari Ira & Keluarga :: :: Dari Suely & Keluarga :: :: Dari Eda &

 0 total views

Kerja Keras Tangan Ibu

17 September 2009 Ibu Mifzal 8

pagi semalam..pas bersahur dlm kul 5.00 pg..ibu ingat nak tidur semula..tp mata ni lak x mau pejam..pas tu ibu teringat pasal baju raya yg ibu jahit tuh..teringat leher bajunya belum

 0 total views

Berbuka di KEPCI

16 September 2009 Ibu Mifzal 6

hehe..mesti korang tertanyakan..KEPCI tu apa? tp mungkin ada gak yg tau kan..KEPCI tu KFC la..ibu sebut kepci kat mifzal.. bulan posa ni…ini la first time berbuka kat kepci…smlm decide nga

 0 total views

Tag Raya Dari Mama Shasha a.k.a Bed

15 September 2009 Ibu Mifzal 5

ok…ni tag dapat dari Bed a.k.a Mama Shasha…psst bed..raya thn ni mood aku ko..tp bukan lgsg x dak persiapan raya..ada gak la..sket2.. BAJU RAYA:: kalau ikutkan ada 4 pasang kain

 0 total views

Makin Dekat Makin Tak De Mood

14 September 2009 Ibu Mifzal 6

huhu..itu la yang ibu rs skang…kenapa? patutnya lg dekat nga raya..lg seronok kan..hmmm..tahun ni x baper sonok la pada ibu..ibu raya kat sini dulu..raya kedua baru balik kg…teringin nak berbuka

 0 total views

Huwaaa….2 Kali Bayar!!

10 September 2009 Ibu Mifzal 10

Khusus utk kakitangan awam sokongan je…..huhu…alhamdulillah..dpt gak kita bantuan raya RM 500.00 cuma..napa la 2 kali bayar..sblm raya dapat RM250.00 jer..pastu dekat nak sekolah bulan 12 nanti..dpt lg RM250.00…uhukkk apa-apa

 0 total views

Kawan Mifzal ?

7 September 2009 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum semua… ok..hari ni hari cuti di Perak…ibu mcm biasa la..cuti2 ni x ada apa program pun..duk umah jer..3 hr cuti 3 ari la mepak kat umah jer..mood nak shopping

 0 total views