Cerita Raya!!

29 September 2009 Ibu Mifzal 5

geramnya…terdelete la plak..gmbr masa raya pertama..dah la x banyak sgt amik gmbr time raya..ibu pi terdelete lak..huhu..tensionnya…geram tul tangan ni… x per la..kita citer je la ya..n layan jer la

 335 jumlah dibaca

Huwaaa….Sakitnya!!

28 September 2009 Ibu Mifzal 9

uhuk….niat dihati mmg nak cerita pasal raya..tp kena tangguh lg…keadaan ibu yg x berapa selesa ini membataskan ibu..huhu..ayatnya.. ibu sakit tekak ni…tercekik tulang ikan tongkol..huhu..hari ni masuk hari ke-4 dah..lum

 301 jumlah dibaca

Kad Raya Dari Kengkawan

27 September 2009 Ibu Mifzal 2

Entry ni utk kad-kad raya yg kengkawan ibu bagi…:: Dari Tinie & Keluarga :: :: Dari Ira & Keluarga :: :: Dari Suely & Keluarga :: :: Dari Eda &

 823 jumlah dibaca

Kerja Keras Tangan Ibu

17 September 2009 Ibu Mifzal 8

pagi semalam..pas bersahur dlm kul 5.00 pg..ibu ingat nak tidur semula..tp mata ni lak x mau pejam..pas tu ibu teringat pasal baju raya yg ibu jahit tuh..teringat leher bajunya belum

 1,359 jumlah dibaca

Berbuka di KEPCI

16 September 2009 Ibu Mifzal 6

hehe..mesti korang tertanyakan..KEPCI tu apa? tp mungkin ada gak yg tau kan..KEPCI tu KFC la..ibu sebut kepci kat mifzal.. bulan posa ni…ini la first time berbuka kat kepci…smlm decide nga

 358 jumlah dibaca

Tag Raya Dari Mama Shasha a.k.a Bed

15 September 2009 Ibu Mifzal 5

ok…ni tag dapat dari Bed a.k.a Mama Shasha…psst bed..raya thn ni mood aku ko..tp bukan lgsg x dak persiapan raya..ada gak la..sket2.. BAJU RAYA:: kalau ikutkan ada 4 pasang kain

 310 jumlah dibaca

Makin Dekat Makin Tak De Mood

14 September 2009 Ibu Mifzal 6

huhu..itu la yang ibu rs skang…kenapa? patutnya lg dekat nga raya..lg seronok kan..hmmm..tahun ni x baper sonok la pada ibu..ibu raya kat sini dulu..raya kedua baru balik kg…teringin nak berbuka

 542 jumlah dibaca