Rezeki Nuffnang


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

alhamdulillah..masuk minggu ke 2 bulan April..baru la ada buffered earning yang baru..selain yg tgh running skang ni..ingatkan dah terkeluar list dah..huhu..ada jgk rezeki bulan ni…walaupun x sekencang bulan lepas..bulan lepas dpt gak 7 buffered earning..bulan ni bari 1…hopefully..ada lg la advertiser yg berkenan nga blog ibu ni..hehe.

w/pun sebenarnya..ibu berblog ni bukan la semata2 nak duit nuffnang..tp sampingan la tuh kan..dah la akhir2 ni nuffnang mmg glemer nga blogger2 kan..ibu la rugi..dah lama berblog tp lgsg x amik peluang dulu..skang baru la nak terkial2 bernuffnang..tp apa2 pun..peluang tu sentiasa ada kan..hope lg ramai blogger yg dpt income dr blog ni kan..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. ardinihumaira berkata:

    Alhamdulillah… banyak rezeki tu 🙂 dni dok pk ni.. kalau dni ubah survey kan.. efek tak buffered tu.. dni dok gatai nak ubah survey ni.. sebab ramai cakap ubah survey dapat lagi banyak ads.. tol ke? huhu.. buta lagi dni bab2 ni :'(

  2. ardinihumaira berkata:

    Alhamdulillah… banyak rezeki tu 🙂 dni dok pk ni.. kalau dni ubah survey kan.. efek tak buffered tu.. dni dok gatai nak ubah survey ni.. sebab ramai cakap ubah survey dapat lagi banyak ads.. tol ke? huhu.. buta lagi dni bab2 ni :'(

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –> alhamdulillah..syukur…moga pasni pun rezeki mencurah2 gak..hehe

  4. mamashasha berkata:

    syukur rezeki mencurah2 ainey…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge