Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Payment Sent


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


pagi tadi..mood nak berblog mmg x de la..kureng je rs skang ni..ntah napa ntah..mungkin sbb kebizian keje ibu kot..itu hari berkerja la..tp bila hari cuti pun rs cam sama gak..apa kah yg leh buat mood berblogging ibu dtg balik?

so..mcm biasa la bila ngadap pc ni..benda pertama yg ibu akan bukak ialah blog KMA & Nuffnang..sambil duk belek akaun nuffnang tuh,,terdetik gak nak tgk dah sent ke belum check untuk 2nd cashout ibu? cashout ari tu ujung bulan lepas..ni kira dah sebulan la kan..ya la mmg patut la dah sampai kan..lg pun ibu hari jumaat lepas x masuk pejabat..so x tau la check dah sampai lum..sbb status payment adalah
.
.
.
.
.
.
.
.

hehe..dah sent dah..tunggu je la esok masuk opis..ada ke x dak check atas meja..hehehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. MahaMahu berkata:

    Kesabaran ni memang satu penyiksaan tunggu jer lah bila nak dpt cek…

  2. Izan Ishak berkata:

    bestnya…kejap lagi sampai lah cek tu~
    tahniah dah 2nd cashout!

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — hehe..apa plan eh? x tau lg..buat givadeaway lg kot..

    syuhada — nak? boleh..meh sini..

    sharinginfoz — hehe..mmg la seronok..

  4. Sharinginfoz berkata:

    tahniah… mesti seronok kan….

    Tak Boleh Ping Gengblogger?

  5. SyUhAdA berkata:

    wah…
    besnye…
    nak jgk..
    hehehe..

  6. mamashasha berkata:

    yahooo murah rezeki !!!apa plan kau dgn 2nd cheque tu?aku pun tgh tunggu ni 1st cheque fm nuffnang…hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge