Banner KMA’s Blog

26 July 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..leh istilahkan as banner ke? ibu ni la duk godek2 photoscape ni…biasalah x reti nak guna kan..sekali terjumpa plak function yg leh buat animatednya gambar

Filem : The Sorcerer’s Apprentice

26 July 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Filem : The Sorcerer’s Apprentice ya…ibu dah tgk dah citer ni..baru petang td berkesempatan tgk….ok la not bad..best gak…tambahan citer2 cam ni mmg la menjadi

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 24 @ 2010

23 July 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah…panjatkan kesyukuran pada Ilahi kerana rezeki yang mencurah2 ini.. baru semlm blog KMA dpt BE yang ke 23..hari ni dpt lagi..BE yang ke 24…bulan 7

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 23 @ 2010

22 July 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdullillah..bulan Julai ni bertambah lagi rezeki yg ibu dpt…syukur sgt… x moo citer panjang…kan korang boring pulak..hehe..ok la..lagi Buffered Earning untuk bulan ini dihadiahkan oleh

Mifzal Arsyad Ibu

21 July 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..rsnya lama la x share perkembangan mifzal kat sini..asyik2 kisah ibu jer..hahah boringkan..ibu bc blog ni pun ibu rs cam boring jer.. ok la kali

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 22 @ 2010

20 July 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah..syukur..rezeki dtg lg..di saat byk dah duit melayang ni..a.k.a bayar saman trafik..huhu.. pagi td lg ibu nak buat entry ni..tp x berkesempatan..sbbnya pepagi lg ibu

resit saman

Saman Trafik Oh Saman Trafik!!!!!!!

19 July 2010 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kawan-kawan dah check saman? ha, kalau belum cepat-cepat lah check. Takut tiba-tiba nak renew roadtax tak boleh pasal kereta kena blacklist sebab tak bayar saman

Bersiaran Dengan Netbook Baru..

17 July 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe…senyum lebar la ibu…bila ibu dah ada netbook sendiri…sblm ni x pernah terpikir pun nak pakai netbook ni…ya lah kan ibu lebih suka kepada PC

Harga Minyak Petrol & Gula Naik

16 July 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..amat terkujat ibu pg tadi..ibu tahu pasal harga minyak nga gula ni naik bila ibu duk blogwalking subuh2 td…memula baca cam deme kata rumors kan….upernya

Alexa Ranking!!

15 July 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lagi…lagi entry pasal alexa ranking…hehe..korang jgn muak plak ya… ari tu..ibu ada buat entry ttg Alexa Rangkin Dah menurun kan..so..hari ni tajuk dia tukar sket…Alexa

Kebodohan Ibu?

14 July 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sampai skang ibu masih rs terkilan dgn apa yg ibu dah alami ptg td…n sampai skang ibu x sure tindakan ibu ni betul ke? ::