Banner KMA’s Blog

26 Julai 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..leh istilahkan as banner ke? ibu ni la duk godek2 photoscape ni…biasalah x reti nak guna kan..sekali terjumpa plak function yg leh buat animatednya gambar

 0 total views

Filem : The Sorcerer’s Apprentice

26 Julai 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Filem : The Sorcerer’s Apprentice ya…ibu dah tgk dah citer ni..baru petang td berkesempatan tgk….ok la not bad..best gak…tambahan citer2 cam ni mmg la menjadi

 0 total views

Mifzal Arsyad Ibu

21 Julai 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..rsnya lama la x share perkembangan mifzal kat sini..asyik2 kisah ibu jer..hahah boringkan..ibu bc blog ni pun ibu rs cam boring jer.. ok la kali

 0 total views

resit saman

Saman Trafik Oh Saman Trafik!!!!!!!

19 Julai 2010 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kawan-kawan dah check saman? ha, kalau belum cepat-cepat lah check. Takut tiba-tiba nak renew roadtax tak boleh pasal kereta kena blacklist sebab tak bayar saman

 0 total views

Bersiaran Dengan Netbook Baru..

17 Julai 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe…senyum lebar la ibu…bila ibu dah ada netbook sendiri…sblm ni x pernah terpikir pun nak pakai netbook ni…ya lah kan ibu lebih suka kepada PC

 2 total views,  2 views today

Harga Minyak Petrol & Gula Naik

16 Julai 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..amat terkujat ibu pg tadi..ibu tahu pasal harga minyak nga gula ni naik bila ibu duk blogwalking subuh2 td…memula baca cam deme kata rumors kan….upernya

 2 total views,  2 views today

Alexa Ranking!!

15 Julai 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lagi…lagi entry pasal alexa ranking…hehe..korang jgn muak plak ya… ari tu..ibu ada buat entry ttg Alexa Rangkin Dah menurun kan..so..hari ni tajuk dia tukar sket…Alexa

 0 total views

Kebodohan Ibu?

14 Julai 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sampai skang ibu masih rs terkilan dgn apa yg ibu dah alami ptg td…n sampai skang ibu x sure tindakan ibu ni betul ke? ::

 2 total views,  2 views today