Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Julai 2010

2

Banner KMA’s Blog

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe..leh istilahkan as banner ke? ibu ni la duk godek2 photoscape ni…biasalah x reti nak guna kan..sekali terjumpa plak function yg leh buat animatednya gambar kan..so ni la 1st trial hehe…simple sesangat kan..budak baru belajar ni..boleh la..kan.

3

Filem : The Sorcerer’s Apprentice

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Filem : The Sorcerer’s Apprentice ya…ibu dah tgk dah citer ni..baru petang td berkesempatan tgk….ok la not bad..best gak…tambahan citer2 cam ni mmg la menjadi favorite ibu….hehe.. memula ibu x tau sgt citernya..sbb kan jrg tgk trailer movie terkini..mmg la suka tgk wayang tp x de la mengikuti sgt perkembangannya..trailer...

2

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 24 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah…panjatkan kesyukuran pada Ilahi kerana rezeki yang mencurah2 ini.. baru semlm blog KMA dpt BE yang ke 23..hari ni dpt lagi..BE yang ke 24…bulan 7 ni nmpak cam banyak plak BE..pihak nuffnang sgt2 la bermurah hati.. seperti BE yang sebelumnya..Astro Dottie LR jugak berminat nga iklan Large Rectangle dii blog...

2

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 23 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdullillah..bulan Julai ni bertambah lagi rezeki yg ibu dpt…syukur sgt… x moo citer panjang…kan korang boring pulak..hehe..ok la..lagi Buffered Earning untuk bulan ini dihadiahkan oleh pihak Nuffnang pada blog KMA ni..menjadikan total BE keseluruhannya adalah 23 Buffered Earning untuk tahun 2010 ini.. kali ini dpt BE “AXE Deodorant LR” total...

4

Mifzal Arsyad Ibu

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm..rsnya lama la x share perkembangan mifzal kat sini..asyik2 kisah ibu jer..hahah boringkan..ibu bc blog ni pun ibu rs cam boring jer.. ok la kali ni ibu nak citer pasal si tecik ibu tu..baru jer sembuh dr selsema nga batuk…mujur la x deman n melarat…wisau gak nga cuaca x menentu...

6

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 22 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah..syukur..rezeki dtg lg..di saat byk dah duit melayang ni..a.k.a bayar saman trafik..huhu.. pagi td lg ibu nak buat entry ni..tp x berkesempatan..sbbnya pepagi lg ibu kena siapkan minit meeting n ptg lak ada meeting..sampai umah terus landing dulu..penat…pas layan mifzal n mandi br la leh duk tenang sket depan netbook...

resit saman 10

Saman Trafik Oh Saman Trafik!!!!!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kawan-kawan dah check saman? ha, kalau belum cepat-cepat lah check. Takut tiba-tiba nak renew roadtax tak boleh pasal kereta kena blacklist sebab tak bayar saman trafik. Yang mana selalu drive keta laju tu, ingat-ingat lah speedtrap di mana-mana, hahaha. Ingatan diatas adalah untuk diri sendiri jugak. Waaaa!! Ibu serik. Sangat-sangat...

2

Bersiaran Dengan Netbook Baru..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hehe…senyum lebar la ibu…bila ibu dah ada netbook sendiri…sblm ni x pernah terpikir pun nak pakai netbook ni…ya lah kan ibu lebih suka kepada PC or Notebook..leh baca entry PC Baru. ibu mmg ada bgtau abah nak beli notebook baru sbb kan PC ibu yg juga baru ibu beli awal...

6

Harga Minyak Petrol & Gula Naik

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..amat terkujat ibu pg tadi..ibu tahu pasal harga minyak nga gula ni naik bila ibu duk blogwalking subuh2 td…memula baca cam deme kata rumors kan….upernya mmg betul la minyak naik..kerajaan dah umum semlm ya…huhu..nampak sgt la ibu ni x tgk tv n mengikuti isu semasa.. menyesal plak..x isi minyak malam...

4

Alexa Ranking!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lagi…lagi entry pasal alexa ranking…hehe..korang jgn muak plak ya… ari tu..ibu ada buat entry ttg Alexa Rangkin Dah menurun kan..so..hari ni tajuk dia tukar sket…Alexa Ranking “dah naik balik”…sengih la ibu…hehe ibu ni bukan apa…hari2 mmg keje duk mengechek ranking alexa ni…selain dr duk telek akaun nuffnang…untuk dijadikan semangat berblogging…....