Award & Tag Dari Pn.Bed


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

adeh…baru ada kesempatan nak update blog..di kala..keje pejabat yg menimbun..bila hr berkerja..bila bercuti..keje rumah plak menimbun..smlm seharian x dapat berblog sbb ibu ada meeting bersama pengarah-pengarah di Ibu Pejabat di Selayang…ala gantikan bos je..hehe..

hari ni br sempat nak bukak blog..bila check2 kat kotak jerit tuh..ada plak..pn.bed kita tinggal pesan..yahoooo..dapat award n tag…terima kasih bed..kalau telah memberi aku idea n topik nak update blog ni..sbb skang ni mmg la rs cam x tau apa nak dikongsi..mood berblog mmg sgt tgh weng..weng ni..hehe.

ini la ghuper award “Online Best Friend” ni..


ada kena jawab soklan plak ni..

1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
i) Pengomen Tegar blog KMA ni..
ii) Kenal kat M.Com sampai la ke Blog
iii) Suka baca blog bed..sbb kisah2 nya & keluarga yg sgt2 nice..
iv) ada seorang anak pompuan yg sgt cute dan sgt cerdik..
v) antara blogger yang sgt2 ibu nak jumpa di dunia realiti..bila y dpt ketemu…

2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby
i) suka kan hiburan
ii) suka duk kat bandar besar (ya la kang skang ibu duk kat pedalaman ni..huhu)
iii) suka shopping berabis duit..
iv) suka merengek nga abah mifzal..kdg2 tu terlebih manja dari mifzal arsyad plak..hehe..jgn marah eh adik..
iv) suka nak kerja yg senang2 je..
v) suka cuti2 malaysia gak..tp kalau dpt cuti2 dunia lg best..ibu tingin nak ke korea selatan…haha..mentang2 tgh layan korean drama skang ni..
vi) suka merungut dlm buat keje opis..terutamanya bila terpaksa buat keje org lain..huhu..sbb x suka org amik kesempatan dlm keje derang..
vii) wah..ini mmg wajib ni..ibu suka berangan nak jd kurus..ibu nak pakai dress.. leh ke? tp cemana nak kurus? asyik hangat2 taik ayam jer ni..huhu..
viii) sgt x suka bila kena kerja luar or outstation..kena gi meeting…hehe..
ix) masih berangan2 nak sambung study tp x tau bila..
x) ada 9 saman trafik yang kena bayar ni..huhu..mana nak cekau duit?…shhhh..jgn report eh…

3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them
:: 10? nak kasi semua yg dlm bloglist KMA boleh? boleh la..so penerima2nya semua blogger dlm bloglist ibu..amik eh..ambik tau..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. mamashasha berkata:

    tq ambik award & tag….ye ainey aku pun tingin nk jumpa kamoo…..insyallah one day kita pasti ketemu!

    bab 10 intesresting fact tu aku suka part merengek tu..hehe ikhlas ok…..suami kita kan….ye dak? haaa mmg sumer korean drama lover akan rasa mcm nk terbang ke sana……hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge