Oh!! Nuffnang


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
alhamdulillah..sejak dua menjak ni buffered earning blog KMA ni makin meningkat..walaupun x der la banyak mana..tp alhamdulillah..ada jgk la hasilnya kan..

iklan pun banyak dah muncul..kalau dulu asyik tido je nuffnang ni…untuk bulan 3 ni sahaja ibu dah dapat buffered earing..seronok gak..

pada yg sudi visit blog ini n sudi jgk klik2 iklan nuffnang tu..ibu ucapkan ribuan terima kasih..

:: ini buffered earning yg ibu dpt dlm bulan 3..yg bulan sebelum tu dah cashout dah ::


cemana earning nuffnang ibu makin meningkat skang ni..?

sebab :
 
1. dah makin ramai yang sudi jenguk blog ibu..bukan setakat jenguk..dah ramai jugak yg dah jd followers blog KMA ni..tq all ya..

2. kalau nak buat traffic blog kita up..kita pun kena la rerajin berblog walking ke blog kengkawan yg lain..bila lawat tuh…jgn la setakat jd silent reader je..kena la rajin juga tinggalkan jejak jugak..cth..tinggal komen or ucap slm kat shoutbox ke..
3. cemana nak buat orang tahu kewujudan blog kita? selain dr berblog walking ke blog kengkawan lain..ada juga cr yg lebih mudah n pantas..dengan PING blog anda di GengBlogger & Rakan Daus. kalau ikutkan byk web yg buleh kita PING kita nyer entry..cthnya mcm pingmyblog.com dan sebagainya (boleh google ngan keyword ping blog)
4. kena la selalu update blog..
5. kalau ada kemampuan dari segi kewangan..buleh la rajin2 buat contest atau giveaway..ala.hadiah x perlu mahal sbenarnya..
rasanya itu je yg terlintas di fikiran ibu saat ini untuk dikongsikan..n semua tip2 di atas mmg ibu dah cuba..n..mmg terbukti keberkesanannya pd log ibu la..x banyak naik traffic blog anda..naik sket pun jd la..kan..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge