Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1st Giveaway : Playground Play-A-Round


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
ibu br lepas blogwalking blog Suhida. terbaca plak entry giveaway yg suhida join..teringin plak nak join..kebetulan plak ada gmbar mifzal kat taman menan

ok la..giveaway ni dianjurkan oleh Blog Mudah-Sangat @ LIFELOVELIFE

Syarat-syaratnya ialah :-

1) Peserta MESTI jadi follower LIFELOVELIVE ๐Ÿ™‚ giler paksa.
:: Done ::
2) Kalau sudi letaklah link blog ni dalam senarai bloglist anda.
:: Done ::
3) Buat 1 entryย  mengenai giveaway ini dan tepekkan banner di sidebar anda ye.
:: Done ::
4) Oh, paling penting tepekkan gambar anak anda di taman permainan ye. ikutlah berapa keping anda larat nak upload ๐Ÿ™‚
:: Done ::
ย :: gambar ini diambil ketika kami di taman rekreasi Gunung Lang, Ipoh. ::
5) Tinggalkan jejak di comment entry ini supaya saya dapat menjejaki anda semula dengan jayanya. Jangan lupa tinggalkan url ye kawan2 ๐Ÿ™‚
:: Done ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    edda –> hehe.saja mengisi ms lapang yg x baper lapang ni..tq..sy pun dh follow u..

  2. edda(",) berkata:

    rajinnye join kontest.. goodluck..

    follow u…. hp klick..=)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge