Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Tips

4

Tips Menguatkan Daya Ingatan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu nak berkongsi tips untuk menguatkan daya ingatan. bila mana umur dah meningkat, ibu perasa yang daya ingatan sekarang makin lemah..selalu je lupa..dari benda kecik ke benda besar…huhu pernah terlupa nak kunci pagar rumah..dan juga pernah terlupa nak renew lesen memandu. 2 bulan drive kereta tanpa lesen..huhu. tambahan bila ibu...

9

Tips Perjalanan Jauh Untuk Ibu Mengandung

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. sure ramai yg dah balik kampung kan sempena cuti raya cina ni..x pe la..ibu nak share gak mengenai tips penjalanan jauh bg ibu yg mengandung… gambar hiasan : ketika pregnantkan Mifzal Arsyad..masa ni dah 6 bulan rsnya… Bagi ibu mengandung yang hendak melakukan perjalanan jauh, beberapa faktor penting harus di...

Tips Kurus Ketika Bulan Puasa 3

Tips Kurus Ketika Bulan Puasa

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera just nak share tips2 diet @ kuruskan badan ketika bulan puasa Tips Diet Kuruskan Badan Sepanjang Bulan Puasa (Ramadhan) 1. Paling penting untuk kita lakukan adalah mengenalpasti kadar metabolisme tubuh badan. Ini kerana individu yang mempunyai kadar metabolisme tinggi, mereka tidak mempunyai masalah pertambahan berat badan walaupun makan banyak ketika...

1

Tips Untuk Dapatkan Anak Perempuan @ Anak Lelaki

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu dah ada anak lelaki..so ibu ingin sangat nak dapatkan anak perempuan…kalau shopping baju untuk Mifzal kan..mata duk ralit tgk baju2 anak perempuan..comel2…nak beli kan..belum ada perempuan..kalau beli sapa nak pakai..x kan Mifzal nak pakai pulak…ooh tidak..dulu..ingat ibu, Mifzal kalau ditanya “Adik, lelaki ke perempuan?” Mifzal akan jawab “Perempuan”..heheh sebab...

6

Tips Penjagaan Kain Baju

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Gula-gula Getah Melekat Pada Pakaian Letakkan pakaian tadi dalam peti sejuk beberapa jam. Kemudian keluarkannya. Basuh seperti biasa dan anda akan dapati gula-gula getah mudah ditanggalkan dari pakaian. Pakaian Terkena Dakwat 1. Bancuh sedikit susu dengan sedikit air. Biarkan ianya pekat. Celup dan rendamkan pakaian yang terkena dakwat tadi ke...

4

Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 32 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera alhamdulillah…rezeki datang lg..suka ibu…sbb advertiser nuffnang..masih menaruh kepercayaan pada blog KMA ni utk running iklan derang..w/pun prestasi blog ni x tentu..kejap ok..kejap cam suam2 kuku…cuma hangat je belum..hehe… x kisah la kan…mujur nuffnang bagi iklan..kalau x, tak meriah la ibu rasa blog ni… haha..ibu mmg mata duitan ok..BE yang Ke-32...

0

Oh!! Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraalhamdulillah..sejak dua menjak ni buffered earning blog KMA ni makin meningkat..walaupun x der la banyak mana..tp alhamdulillah..ada jgk la hasilnya kan.. iklan pun banyak dah muncul..kalau dulu asyik tido je nuffnang ni…untuk bulan 3 ni sahaja ibu dah dapat buffered earing..seronok gak.. pada yg sudi visit blog ini n sudi jgk...