Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Oh..Apa Dah Jadi?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19 Mac ni..dah tutorial ke-3 ni ada mid-term..huhu…ntahlah..semangat cam dah ke laut…huhu..baru 3 bulan bergelar student dah x de mood..bukannya putus asa…tp malas yg lebih..huhu..sungguh..skang ni mood malas aja memanjang….adusss…kena ketuk ibu ni br sedar kot…x boleh main2 study…ingat pengalaman lama ya!!!

ok…ok…malam ni ibu nak study la..2 assignment yg kena hantar tutorial ke-3 ni ibu dah siap dah…alih2 minggu lepas kawan ibu ckp ada 1 lg assignment yg nak kena hantar…huhu..ibu x de prepare apa lg2 just draf kandungan je…adusss…mujur maklumat banyak dah ada tp mood nak menaip buat assignment lum muncul..cemana ni..x pe la..ibu baca buku dulu la..caiyooook!!!!

IMG-20110307-00049

:: huhu..buku nota tebal ni pun berminggu2 baca x abih2 jugak.. ::

ps : korang doakan ibu teruskan perjuang ibu dlm menuntut ilmu ni ya..tq

– Ibu Mifzal Arsyad –

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge