Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tak Dapat Roket, Train Pun Jadi Lah!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sblm tu baca entry ini dulu, Roket…Kat Mana Boleh Beli?

huhu…agak kesedihan la sbb x dpt tunai janji ibu pada  Mifzal Arsyad…ibu x jumpa cari la sayang…tau la  kita kan budak duk KL..kalau kat KL semua ada kot nah…ibu pun x reti dah nk cr kat mana dek…x per ya…ibu belikan train…Thomas & Friends ya..Mifzal Arsyad kan suka jugak…

IMG-20110306-00045:: hehe…excited tuh dpt menan train Thomas & Friends..nak amik gambar pun susah ::

IMG-20110307-00047:: Thomas & Toby ke? haha x ingat la apa nama trains2 ni ::

tp kan…budak lelaki ni..kalau main menan kejap je…lepas tuh lingkup…huhu…adek jaga lelok la..ibu beli mahal gak tuh..huhu…

– Ibu Mifzal Arsyad –

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge