Nuffnang & Buffered Earning


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sejak ramai yang dah dapat email cinta dr pakcik nuffnang ni ttg fraud click..ibu pasan..jumlah click2 makin menurun..n even dah nak abih dah minggu pertama bulan april ini..belum lg ada buffered earning baru yang diperolehi ..yang ada hanya buffered earning yang dapat masa bulan 3…itu pun ada dah 2-3 iklan yang dah jd metered earning..

mungkin skang..blogger dah berhati kan nak klik..tp x pe la..sbb klik2 ni bukan paksaan pun..kalau rezeki kita ada..banyak la dapat..kalau x de..nak buat cemana kan..apa2 pun tetap bersyukur dengan earning yang ada..

to kawan2 blogger  yang masih sudi meng’click’ iklan nuffnang di blog ibu ni..ibu ucapkan jutaan terima kasih…

 :: ini la rezeki ibu..alhamdulillah…::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Adya A. berkata:

    tahniah… banyak buffered dia…

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –> insya Allah..aku pun x der la arif sgt..ada masa kang..aku buat entry khas utk ko..hehe

    wanita mutalib —> hehe..apa yg wow!! nya?

  3. Wanita Mutalib berkata:

    wow!! 🙂

  4. mamashasha berkata:

    ainey nanti citer kat aku buffered earning mcmana ye….tak paham2 aku ni…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge