Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mifzal Kena Buli


Hehe. Hari ini Mifzal kena buli dengan ibu. Tengok lah gambar Mifzal. Kena buli sebab kacau ibu lipat kain. Pakaikan tudung. Hehe.. ada gaya gegirl tak?

Haha, Kena Buli.

Tapi Mifzal bukan kisah ibu buli dia pun. Sambil kacau ibu melipat kain sambil dia ralit tengok kartun Pingu di television. Pingu antara kartun kesukaannya. Bukan Mifzal sahaja yang gemar, ibu pun suka. Haha. Pingu kartun yang comel.

Comel

Ralit Tengok Pingu di TV

ps : Abah Mifzal marah sebenarnya ibu buli Mifzal macam ni. Tak elok katanya. Hehe. Sorry abah, ibu janji tak buat dah!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. kakngah berkata:

    diam jek dia ya.. ibu buat dia..
    biase ibu nih!

  2. suhida berkata:

    aduhai ainney..hhehehe

  3. ai berkata:

    alahai..cian dia kene buli. suh mama wat adik pompuan la mifzal 😛

  4. ZiE berkata:

    adoi pakai tudung ye… hihi tapi comel la…kalah hana ni. 😉

  5. Eda berkata:

    muker tak rela di buli..hehe..

  6. nasz berkata:

    wakakaka, mcm muka girl dah si mifzal

  7. KasiH berkata:

    Awat jadi gitu mifzal…ibu buli ye…hahahaha…lawa laa plak…

  8. Tinie berkata:

    alahai tomelnyer..
    mcm gegel la plak muka mifzal ni..
    jgn amalkan ainey..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge