Happy 9 Months Old To Mifzal

28 November 2008 3

Hari ni, 28 November 2008. Maka genaplah umur Mifzal, 9 bulan. Wah! Wah! Dah besar dah anak ibu yang seorang ini. Rasa macam semalam sahaja,  baru duduk  meneran untuk membolehkan

Meronggeng Di Tesco

28 November 2008 3

Semalam, ibu keluar awal dari pejabat. Jam 3.30 petang, ibu minta kebenaran dengan bos ibu untuk ke Tesco Kampar. Tujuan adalah untuk mencari hadiah perkahwinan rakan staff pejabat kami yang

Gambar Mifzal Lagi

27 November 2008 1

Tak kerja nak buat, jadi ibu membelek-belek gambar-gambar lama Mifzal ketika masih bayi. Terjumpa gambar ini dan ibu ingin kongsikan di sini. Rindu Moment Ini Asyik muat naik gambar Mifzal

Ada Beza Tak?

26 November 2008 9

Tadi, ibu duduk belek gambar-gambar lama Mifzal. Terjumpa gambar newborn Mifzal. Saja,  ibu nak bandingkan dengan gambar masa lepas lahir dengan sekarang. Ada sama tak? Orang cakap baby makin besar

Semalam

26 November 2008 2

Sebenarnya, ibu tak ada idea nak cerita apa dan nak update apa. So, ibu nak cerita perihal yang berlaku semalam lah. Tapi tak ada lah menarik mana pun. Hehe, saja

Mifzal & Hujan

24 November 2008 7

Tengoklah muka Mifzal, masam saja. Dia nak main hujan tapi Abah Mifzal tak bagi. Dapat duduk tepi pun jadi lah. Mifzal.. Mifzal, main hujan suka, kalau mandi merengek sejuk pula.

Mifzal Kena Buli

23 November 2008 9

Hehe. Hari ini Mifzal kena buli dengan ibu. Tengok lah gambar Mifzal. Kena buli sebab kacau ibu lipat kain. Pakaikan tudung. Hehe.. ada gaya gegirl tak? Tapi Mifzal bukan kisah

Mifzal & Mainan Barunya

22 November 2008 3

Haha. Tengok lah budak buchuk ini. Baru bangun tidur, terus main dengan mainan baru dia. Hehe. Sibuk nak berblogging macam ibu jugak kot. Hehe. Sebenarnya laptop itu laptop lama Abah Mifzal

Petang Jumaat

21 November 2008 3

Petang jumaat tadi, semasa ambil Mifzal di rumah pengasuhnya, hujan turun renyai-renyai. Bila berpayung, apa lagi, berebutlah Mifzal payung dengan ibu. Suka sangat dia dengan payung tu. Tengok gambar di

Mifzal Bangun Pagi

18 November 2008 3

Gambar ni ibu ambil dari laman Fotopage Ibu. Di blog ini belum tayang lagi gambar ini. Hehe. Saja nak tayang gambar Mifzal baru bangun pagi. Tak mengapalah, layankan saja gambar

Gaya Tidur Anak

18 November 2008 5

Macam-macam gaya tidur si anak. Buat hati ibu tercuit gembira di pagi hari. Tidur Lena Tengoklah gaya budak kecil ini tidur. Haha. Ibu panggil-panggil, tak bangun jugak. Last-last, ibu shoot