Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kepada Semua Pemenang 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sorry ya..sbb br hari ni ibu dapat settlekan hadiah2 korang..w/pun result dah diumumkan hr Jumaat lepas…

so td ibu dah bank in kan semua duit hadiah pemenang 2nd KMA’s Giveaway iaitu Eryati & Rose…yang Ney dah bank in hari Isnin..

hari selasa nga rabu, ibu x de kat sini..sbb bawa peserta kursus buat lawatan sambil belajar ke Melaka…so semlm bru balik n hari ni la baru ibu berkesempatan utk settledkan hadiah2 tuh…alhamdulillah..kalau x hati ibu ni rs cam x best tau selagi x bagi hadiah2 ni kat korang…hehe..(nasib baik pi shopping kat Melaka n Nilai semalm x terpakai duit hadiah korang ni..hahaha..kalau x bulan depan la ganti..keh..keh..hehe..ibu gurau je..)

ok..nnt kan 3rd KMA’s Giveaway or Contest yg akan menyusul nnt..nantikan pengumuman dr ibu ya..hehe..n selalu2 la singgah sini ya…

:: klik untuk paparan imej lebih jelas ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    tahniah kepada pemenang.. syoknyaa..

  2. ney berkata:

    mekaseh ea ibu~ney tak cek lagi,malu je ibu tgk dlm tu baki tak da duet~hehe

  3. fazilzura berkata:

    betui2..

    daku aritu tu pun , sekali gus anto hadiah2 pemenang

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nur — hehe…

    rose — ok…ur welcome..hehe..nntkan 3rd KMA's Giveaway plak..

  5. RoSe berkata:

    salam ibu mifzal,

    rose dah terima duit hadiah tu…tima kasih byk2 yer…nnt leh join lagi bila berkesempatan..hehehe…

  6. Nurshahfamily berkata:

    tahniah kpd pemenang hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge