Kepada Semua Pemenang 2nd KMA’s Giveaway

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

sorry ya..sbb br hari ni ibu dapat settlekan hadiah2 korang..w/pun result dah diumumkan hr Jumaat lepas…

so td ibu dah bank in kan semua duit hadiah pemenang 2nd KMA’s Giveaway iaitu Eryati & Rose…yang Ney dah bank in hari Isnin..

hari selasa nga rabu, ibu x de kat sini..sbb bawa peserta kursus buat lawatan sambil belajar ke Melaka…so semlm bru balik n hari ni la baru ibu berkesempatan utk settledkan hadiah2 tuh…alhamdulillah..kalau x hati ibu ni rs cam x best tau selagi x bagi hadiah2 ni kat korang…hehe..(nasib baik pi shopping kat Melaka n Nilai semalm x terpakai duit hadiah korang ni..hahaha..kalau x bulan depan la ganti..keh..keh..hehe..ibu gurau je..)

ok..nnt kan 3rd KMA’s Giveaway or Contest yg akan menyusul nnt..nantikan pengumuman dr ibu ya..hehe..n selalu2 la singgah sini ya…

:: klik untuk paparan imej lebih jelas ::

 269 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

6 Comments

  1. salam ibu mifzal,

    rose dah terima duit hadiah tu…tima kasih byk2 yer…nnt leh join lagi bila berkesempatan..hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*