Lagi Update 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hari ni..baru ibu punya masa n mood untk mengupdate 2nd KMA’s Giveaway..

Ada sebulan lg sblm giveaway ni tamat..iaitu 27 Mei nanti…

setelah sebulan lebih giveaway ni berlangsung..alhamdulillah..dapt sambutan..cuma ada sedikit masalah teknikal berkaitan dgn “Top Ten Members” counter…sekejap ok..sekejap x ok..huhu

dulu pernah jd sekali…lepas tu dah ok..skang ni jad balik..masalahnya ada nama follower yg visit antara yg tertinggi sblm ni hilang..

dengan harapan masalah ini akan selesai..2nd Giveaway ini tetap diteruskan..nasib baik la..bila ibu bukak blog ibu ni menggunakan HP abah…senarai 3 followers dgn visit tertinggi masih kelihatan..tetapi hanya 3 sahaja..yg 7 lg x nampak..huhu..betul2 menghadapi masalah teknikal..ibu sgt2 memohon maaf diatas kesulitan ini…semuanya adalah diluar kawalan ibu..

ok..lah..sini ibu nak update visit 3 tertinggi…list ni ibu dapat bila ibu online guna HP abah n masuk blog ni..

Tarikh : 1 Mei 2010
Masa : 8.59 a.m


1) RoSe – 2050 Visits
2) Honey – 1918 Visits
3) Eryati – 1866 Visits

ini bukti2 nya…


Mohon maaf sekali lagi..sbb ibu x dapat nak update 7 lg visit dalm Top Ten Members ni..sbb x kelihatan..huhu..nasib baik..hadiah sampai no.3 je..kalau sampai no.10..jawabnya kena tamat awal la giveaway ni..x de la sampai anniversary kami nnt..huhu..

sekali lg ibu mohon maaf ya..harap jgn la plak serik untuk jengah blog ibu lg ya..dan insya Allah..ibu akan cuba mengupdate 3 visit tertinggi ni dari masa ke semasa…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge