Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Akhirnya..Sudah Sampai!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tengahari tadi..masa ibu duk kusyuk menaip senarai nama peserta projek..ada la posmen datang…bawak pos laju..ibu pun apa lg..berhenti la..dr buat keje tuh..konon nak gi ambik bungkusan pos laju tu la..sampai kat posmen tuh..posmen tu ckp nama staff lain..adeh..kuciwa..ingat pos laju utk ibu..hahah..terpikir gak..apa barang yg ibu beli or ada org hantar hadiah kat ibu..yg buat ibu perasan tu sbb..kat opis ni hanya ibu je yg rajin terima pos laju ni..sbb ibu selalu gak beli barang online kan…hehe..termalu la ibu di situ..

posmen tu hantar sekali nga 2 keping surat pejabat..ibu malas la nak ambik tau pasal surat tuh kan..ingat mmg surat utk pejabat..Staff opis ibu ni pun x baca nama penerimanya..dia terus bukan surat2 tuh..sekali staff opis ibu ni..panggil ibu..

Mala : ” Kak Wan…ni surat akak la..saya dah terbukak”
Ibu : ” Oh ya ke!..(excited la plak dapat surat kan..)

sekali tgk ni…ha..isi dalam sampul surat tuh…!!

:: Surat dari Nuffnang ::

:: yihaaa..alhamdulillah…syukur w/pun nilainya bukan la besar pun ::

wah..gembira ibu…terus tepon abah…bagi tau..cek dr nuffnang dah dapat..hehe..itu la abah x caya nuffnang leh bagi kita duit hanya dengan berblog sahaja..hehe…alhamdulillah…

kalau korang nak tau..lama tau ibu tunggu utk cashoutkan duit ni…sbb ibu ni daftar nuffnang dr tahun 2008 lg tau..masa tuh ibu sibuk duk buat website LAMAN KELUARGA . daftar konon nak duh code nuffnang kat web tuh la..tp skang web tuh dah sgt terabai..langsg ibu x jenguk dah..lg satu..huhu..sbb ibu dah lupa password ibu..website tu pun dah menghampiri limit disk quota..sbb ibu guna yg free punya..hehe..

see..tgk earning ibu dapat start dr 27 julai 2008 – 25 Okt 2008..pastu ibu aktif plak berblogging ni tahun 2009 (12 Julai 2009)..maksudnya setahun lepas tuh..baru la pasang code nuffnang kat blog…tp nak menunggu terkumpul tuh mmg lama la..sbb blog ni pun bukan la popular mana kan..tp nasib baik ada gak yg sudi singgah n klik2 iklan2 tuh..terima kasih ya..

:: Klik untuk imej yang jelas ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge