Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lagi Buffered Earning In April


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


sebenarnya..akhir2 ni mood nak berblog ibu agak merudum…namun ibu cuba gak untuk update blog setiap hari..

pg ni pun ibu rs cam tu gak..apa ya ibu nak update hr ni..cerita tu ada..tp ntahla..kdg2 rs cam malas nak menaip n mengarang ni..uhuk…mmg sejak2 kebelakangan ni..ibu rs..ibu ni semakin malas n lalai..huhu..apa sebenarnya yang ibu nak..ibu sendiri x pasti…huhu..mood kerja lg la..dah 2-3 hari ibu asyik balik awal je ni..a.k.a ponteng la..bos x dak petang..mula la mengular..balik umah..nasib baik abah ada kat umah..ada gak penemannya..ibu cam x bersemangat skang ni nak berkerja…poyo2..hehe..kerja ikut kemampuan jer..pagi ni nnt ada meeting..sgt malas nak attend..sbb nnt ibu yg kena buat minit meeting..boring tul..x suka..huhu..masa ibu bukan kat unit ni pun ibu jgk yg buat meeting..dah masuk unit ni..lg la ibu kena buat..dah la meeting wajib tiap2 bulan..huhu…eh..lupa nak citer semlm..bos ada ckp..pengarah nak antar sorang lg staff utk tolong kami kat daerah..berbunga gak la hati ibu..ya la ramai sket staff..x de la terbeban sgt keje2 ni..tp ingat staff baru yg masih punya semangat keje yg tinggi..upernya staff lama yg x dikehendaki di office Negeri..huhu..staff lama la..ohh..ntah la..lantak la..pengarah nak hantar ke x nak…

eh..ibu rs cam cerita kat atas tu cam x de kena mengena plak nga tajuk kan..hehe..ibu nak citer pasal nuffnang..

td..lepas skipping..rehat jap..pas tu tgk laptop x dioff pun dr semalam..abah…abah..jd ibu pun sambung la bertenet..rutin wajib bila bukak tenet ni..mesti bukak blog nga nuffnang..hehe

ooo…smlm ibu update blog sekali je ye..huhu x dak mood la tuh….tp mujur gak ada yg sudi jenguk blog ibu ni..terima kasih ya semua…

ibu jd teruja plak bila tgk earning kat nuffnang..wah..alhamdulillah..dapat lg buffered earning yang ketiga bagi bulan April ni…boleh la kan..tp mcm dah ada 2-3 iklan CPM yg dah stop running..tp lum masuk metered earning lg..mmg kebelakang ni x banyak la ibu dpt buffered earning..tp buleh la kan..dr x dak lgsg..alhamdulillah..bukan apa..bulan lepas leh kata kencang gak tau iklan buffered earning..dlm sebulan dpt 7 ke 8 buffered earning..bilan ni ciput je..tp tetap bersyukur..kan tu rezeki gak..x dapat nuffnang..dapat rezeki lain ya dak…hehe..

:: alhamdulillah… ::

sbenarnya mmg ada niat ibu nak buat entry tutorial pasal nuffnang ni..sbb ada ramai gak yg tanya ibu pasal nuffnang ni…tp ibu masih belum berkesempatan lg..kat pejabat keje banyak (w/pun bukan halangan ibu utk berblogging ni) tp mood lak x dak..balik umah..streamyx dah ok..tp PC ibu lum siap dibaiki lg..so terpaksa berebut laptop nga abah..kdg2 cam dah malas nak berebut nga abah….kalau ada masa..pagi2 gini la ibu berblogging tp masa lak mencemburui..kang nak kena bersiap pi keje lak ni..huhu..kalau ikut hati nak cuti je..tp ada meeting plak..uhukk..

ok la korang..untk pg ni..ni dulu ya..kalau ada mood n masa..ibu update lg..huhu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — alhamdulillah…bolehla kan

  2. mamashasha berkata:

    AINEY, aku dh wat entry lease hold & free hold tu

  3. mamashasha berkata:

    tahniah ainey….masyukkkkkkkk tu…..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge