Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Kerja

11

Terasa Seperti Syok Sendiri Pula :p

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu ini minggu sibuk ibu. Kelam kabut rasanya menyiapkan task bagi mengadakan program Kursus Khas Peserta Azam Tani 2012 anjuran pejabat ibu ini. Al-maklum lah, kakitangan di pejabat ini tidak ramai, jadi tugas-tugas yang perlu disiapkan tak dapat banyak dibahagikan. Walaupun begitu, dalam kelam-kabut itu, mujurlah, hampir 90% sudah siap....

1

Bizi!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera . . . . BIZI….

0

Pagi Isnin…

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok…nak x nak..ke office jugak… fikiran masih melayang..teringatkan mak ibu di kampung…alhamdulillah..mak ibu dah keluar ward dah semlm…tp keadaannya x banyak beza…masih lemah..selera makan pun masih kurang…hanya doa yg ibu mampu kirimkan….semoga mak ibu lekas pulih.. mcm ni la keadaannya bila berjauhan dengan keluarga…susah hati bila mak x sihat..seminggu di...

0

Oh…Tidak!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah seminggu bercuti…..malasnya nak masuk kerja esok…huhu

3

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm…selepas 4 hari x sempat nak menjenguk blog…hari ni..ada juga kesempatan nak update blog.. kemana ibu menghilang 4 hari ni? ada x yang tanya ya? ibu anggap ada la ya… Jumaat ? — kerja di opis..sgt bizi..mmg x sempat nak update blog Sabtu ? — ke Cameron Highland..bercuti dan menemankan...

0

Tak Sempat Nak Update Blog Hari Ini…

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..cerita ada,,tp ibu lum ada masa nk mengarang entry…hari ini sibuk sket dgn nak menyiapkan kerja rumah dan melayan mifzal yg tak berapa sihat..demam, selsema dan batuk.. ni curi masa sket time mifzal tido..doakan mifzal cepat sembuh ya…thanks..

1

Berkursus Seharian

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteranak update ciput jer..sbb ? . . . . hari ni..ibu plak kena berkursus..nasib baik sehari jer..tp dr pagi sampai petang la..boringnya…hati duk ingat kat umah je ni.. ok itu saja dulu…

2

Mohon Maaf

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak akhir2 ni mmg jarang sgt ibu sempat berblog-walking ke blog kengkawan..ibu minta maaf banyak ya..sbb x balas kunjung n juga x sempat nak balas komen2 kengkawan.. :: pic dr google : ada dua sebab sbnrnya.. 1) keje agak banyak n kena siapkan sebelum esok coz minggu depan hr isnin...

0

Seharian Menguruskan Kursus!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hoho…semalam x dapat nak update blog….sebab seharian ibu kena uruskan satu kursus….(bukan kurus ya..hehe) kursus ni adalah kursus bagi sesi kedua…kursus sesi pertama dah dibuat pada awal bulan ni..n after kursus ada lawatan ke Melaka..untuk sesi yang kedua ni ibu x join yg lawatan ke Melaka tu…saja je x mau...