Terasa Seperti Syok Sendiri Pula :p

27 November 2012 11

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu ini minggu sibuk ibu. Kelam kabut rasanya menyiapkan task bagi mengadakan program Kursus Khas Peserta Azam Tani 2012 anjuran pejabat ibu ini. Al-maklum lah,

No Image

Tak Boleh!!!!

21 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tak boleh….x boleh update blog… Status : Sedang busy…huhu m(_ _)m Posted with WordPress for BlackBerry

Bizi!!

20 Disember 2010 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera . . . . BIZI….

Pagi Isnin…

13 Disember 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok…nak x nak..ke office jugak… fikiran masih melayang..teringatkan mak ibu di kampung…alhamdulillah..mak ibu dah keluar ward dah semlm…tp keadaannya x banyak beza…masih lemah..selera makan pun

Oh…Tidak!!!

12 Disember 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah seminggu bercuti…..malasnya nak masuk kerja esok…huhu

Kembali Bersiaran

23 November 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm…selepas 4 hari x sempat nak menjenguk blog…hari ni..ada juga kesempatan nak update blog.. kemana ibu menghilang 4 hari ni? ada x yang tanya ya?

Tak Sempat Nak Update Blog Hari Ini…

23 Oktober 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok..cerita ada,,tp ibu lum ada masa nk mengarang entry…hari ini sibuk sket dgn nak menyiapkan kerja rumah dan melayan mifzal yg tak berapa sihat..demam, selsema

Berkursus Seharian

14 Oktober 2010 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteranak update ciput jer..sbb ? . . . . hari ni..ibu plak kena berkursus..nasib baik sehari jer..tp dr pagi sampai petang la..boringnya…hati duk ingat kat umah

Mohon Maaf

2 September 2010 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak akhir2 ni mmg jarang sgt ibu sempat berblog-walking ke blog kengkawan..ibu minta maaf banyak ya..sbb x balas kunjung n juga x sempat nak balas

Seharian Menguruskan Kursus!!

24 Jun 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hoho…semalam x dapat nak update blog….sebab seharian ibu kena uruskan satu kursus….(bukan kurus ya..hehe) kursus ni adalah kursus bagi sesi kedua…kursus sesi pertama dah dibuat

Yihaaaa!!! Ibu Pun Nak Cuti Juga..

8 Jun 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera rentetan dari entry sebelumnya..hhehe….best..best…makacih bos… “cuti ibu selama 4 hari diluluskan” so..start esok ibu akan bercuti…ya la..jeles la..tgk abah je cuti..ibu pun nak cuti gak..mana