Kurang Update

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kalau korang pasan..mmg seminggu dua ni, agak kurang entry yg ibu buat..sehari kdg2 2 entry je..semlm satu entry je..hari ni..dah masuk ke petang baru nak update blog…tp hari ni ibu x tau nak update apa..rs cam semangat berblogging skang merudum la..pasal apa tah…huhu

apa2 pun..ibu cuba la jgk update blog..walaupun entry cam melepas batuk ditangga je kan..huhu

pagi td sampai tengahari ibu x masuk opis…sbb ibu ada program kat luar..kat Tg. Malim..abis program td ibu terus balik umah..ibu malas nak ke opis..sbb umah ibu lg dekat dr opis..on the way balik td..

haaa..semangat keje pun sama cam semangat berblog skang ni..agak merudum..ibu asyik rs malas je buat keje ni..rs selalu nak ponteng keje..buleh dak gitu? huhu..bila la mood nak dtg balik ni..tolong la datang…huhu

ok la..ibu x tau la nak update apa..huhu..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



3 Comments

  1. honey —> ha ah..buat hal lg..huhu..tp nasib baik bila says surf tenet kat HP..bukak blog sy..ms ada senarai terkini visit..cuma 3 teratas je appear..nnt sy buat entry khas ttg tuh..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge