Maxis Broadband

29 Jun 2010 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya ibu dah melanggan maxis broadband..baru je seminggu..hehe…napa eh ibu pakai broadband ni?walhal..takat umah ibu ni hanya dapat GPRS je..x dak 3G…tu la org lain

 593 jumlah dibaca

Header Blog KMA Yang Baru

28 Jun 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterah sungguh..ibu ni bukanlah seorang yg kretip nak edit gambar..tambahan plak tiada la kerajinan…sbb tu header blog ibu ni sgt2 la simple.. rasanya takat ni ada

 401 jumlah dibaca

Selamat Pagi Hari Isnin

28 Jun 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..hari masuk opis lambat cam biasala….1st thing yg dibuat..onkan pc..seblm buat keje..kena jenguk blog dulu..x lupa tgk nuffnang sekali..hehe.. mood nak mengupdate blog ni ada…tp

 397 jumlah dibaca

Handphone Baru Lagi?

27 Jun 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah..cam best je bunyi tajuk tu kan…mcm la banyak duit ibu nak beli banyak2 hp..n kalau nak tau sejak tahun 2007..ibu dah x pernah lg

 416 jumlah dibaca

Terkujat : Anne Ngasri Dicerai Talak Tiga

26 Jun 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai…napa la sampai talak 3…kesian sgt kat anne…dah la tengah preknen…x tau la apa masalah derang kan…tp bila sampai dicerai nga talak 3 ni..ibu rs

 961 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Demam Piala Dunia 2010

25 Jun 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huh….nak citer topik ni la yg paling ibu x suka…honestly eh…ibu mmg x minat sukan…apa2 sukan pun…x tau la napa…dulu masa sekolah ibu aktif gak

 395 jumlah dibaca

Seharian Menguruskan Kursus!!

24 Jun 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hoho…semalam x dapat nak update blog….sebab seharian ibu kena uruskan satu kursus….(bukan kurus ya..hehe) kursus ni adalah kursus bagi sesi kedua…kursus sesi pertama dah dibuat

 232 jumlah dibaca