Giveaway Dari Yanmie Online


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu sangat tertarik dengan giveaway yang dianjurkan oleh blogger otai Yanmie kat blog beliau..hadiahnya header blog..ibu dh terjah dah blog yg sponsor hadiah header tu..mmg sgt cute la header2..ibu mmg berminat nak tempah.. so bila ada peluang boleh dpt header free ni..apasalahnya mencuba kan..hope ada luck utk ibu kali ni.. (w/pun x harap sbb selalunya kalau lucky draw ni jrg sgt naik no ibu..hehe..boleh bilang nga jari la berapa kali ibu menang lucky draw..tp tu x kisah..yg penting seronok nak join..

sumber pic dari Yanmieonline.com

untuk maklumat lanjut boleh klik link kat bawah ni

Giveaway Yanmieonline.com

so apa yg perlu dibuat ialah memberi komen or idea mengenai blog yanmieonline.com

hmm..kalau nak pendapat peribadi ibu, blog yan mmg dah okay sangat..simple but nice. x serabut dengan widget2 yg ntah apa2. ya la yan kan pentingkan kekemasan..sy pun suka dengan theme yg dah digunakan sekarang..x perlu tukar or ubah apa2 dah, ia sememangnya dah ok. sy pun ingat nak guna theme tu tp x reti plak nak godek2..hehe.

ok..pendapat tu bukan utk membodek..hehe..tp ikhlas ya 🙂

tu je kot dari saya..so sapa berminat leh join..untung tau dapat backlink dr blogger terkenal.

“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

ps : seronok lak join giveaway 🙂
Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. Wsslm..hehe..kira otai lah..antara blogger yg sy kagumi 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge