1st Giveaways BudakFelda.Com : Blogger Baru Yang Hebat

1 September 2012 Ibu Mifzal 33

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kebelakangan ni ibu memang agak kurang join contest @ giveaway yang dianjurkan oleh bloggers. Tapi contest 1st Giveaways BudakFelda.Com ini menarik minat ibu di samping kekaguman

 1,193 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Join Tote Boutique Giveaway

3 Januari 2012 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Berminat plak nak join Tote Boutique Giveaway..sempat lg ni sbb due dia esok..hehe.. suka tgk tote beg yang dijahit oleh Cik As pemilik blog Tote

 469 jumlah dibaca

Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal

3 November 2011 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama terniat nak join giveaway yg dianjurkan oleh puanbee & ayujamal ni..tp br skang ada waktu terluang nak buat entry ni.. menarik gak hadiah2

 925 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Giveaway Dari Yanmie Online

25 Oktober 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu sangat tertarik dengan giveaway yang dianjurkan oleh blogger otai Yanmie kat blog beliau..hadiahnya header blog..ibu dh terjah dah blog yg sponsor hadiah header tu..mmg

 531 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

2nd KMA’s Giveaway

13 Mac 2010 Ibu Mifzal 16

:: Stickey Mode :: (sila scroll ke bawah untuk entry terbaru)  Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteralega ibu..1st KMA’s Giveaway dah selesai..hadiah-2 pun ibu dah hantar dah..harap..semua selamat sampai pada penerimanya.. 

 505 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini