Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
rasa mcm dah lama je x join any giveaway or contest…so ibu ingin mencuba nasib la join GA yg dianjurkan oleh mommyYen n ibu shiela latif
jom kita tgk apa syarat2 giveawaynya…

Tarikh kontest : 22 july 2011 ~ 20 august 2011
syarat2 nya :
1) follow blog mommyYen n ibu shiela latifDONE
2) masukkan link blog mommy & ibu dalam bloglist korang – DONE
3) buat satu entri dgn tajuk (DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF). Tepek banner di atas di dalam post entry & sidebar dan link kan pada entri ini. – DONE
4) tinggalkan link entry kontest/GA korang kat post entry ini – DONE
5) tag 3 orang kawan lain – DONE ( afazilzura, (^_^) it’s all about M.E, Cerita Cik Shiqa )

cara pemilihan pemenang melalui cabutan random
hadiah2nya :

1) tempat pertama kek lapis sarawak + FM
2) tempat kedua kek lapis sarawak + FM
3) tempat ketiga kek lapis sarawak + FM

(hadiah nampak cam sama, rasa kek len2 kot)

saguhati :

berupa keychain (sarawak) untuk 6 orang.

Tarikh Keputusan pemenang pada : 21 August @ 22 August 2011.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. shielalatif berkata:

    thanks dah sudi join ya…gud luck!! 🙂
    Jom baca entri di blog shielalatif : DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIFMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge