Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Monthly Archive: Julai 2011

0

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sedar x sedar…dh menghampiri Ramadhan..Insya Allah, esok kita akan mula berpuasa.. Di kesempatan ini, Ibu nak mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua muslimin & muslimat….semoga ibadah kita kali ini diberkati Allah SWT. Posted with WordPress for BlackBerry

0

Khairul Fahmi Che Mat Sah Putus Tunang!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Terkejut ni…baca kisah mengenai keputusan Apek utk memutuskan pertunangan beliau dengan owner blog Jejari Runcing… petikan daripada blog OhArtis Dahlia bukan kekasih saya seperti didakwa ramai pihak. Dia sekadar kawan dan kami juga tinggal sekampung (di Kelantan). Malah, saya juga rapat dengan keluarganya. Hubungan saya dengan Dahlia tidak lebih sebagai...

1

Realitinya…

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera lama x citer pasal performance blog Keluarga Mifzal Arsyad ni..ihik..siap ada performance tuh..wal hal target punx de..huhu. ok..seperti yg tertera di sidebar belah kiri blog..blog KMA ni dah hampir 2 tahun 9 bulan dah di online..tempoh yg agak lama jugak kan..tp masa tidaklah boleh menentukan kepopularitian sesebuah blog kan….w/pun sudah...

0

Tetiba Rasa….

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Serius..tetiba rasa…… Nak tukar handphone nga adik…huhu…ibu dah boring ni guna phone BB Torch… Dulu HTC Wildfire tu kepunyaan ibu..pastu disebabkan ibu ni seorang kakak yg baik hati…ibu sedekahkan phone HTC tu kat adik..kira x puas guna pun..br sebulan beli dh bagi kat adik..huhu..masa tu x rs BB ni x...

0

Mifzal Arsyad Ibu

Assalamualaikum WBT & Salam sejahtera Situasi A Time : 12.30 pm (time biasa Mifzal Asryad tido tghari) Ibu : “adik, time to sleep..jom!! Mifzal Arsyad : “saya tak mengantuk pun” Ibu : “tak boleh, awak kena tido” Mifzal Arsyad : “saya dah bangun lah” Ibu : ????? ps : ooo dh pandai menjawab ya skang...

0

Set Siang & Malam Safi Rania Gold

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tengahari td, masa ibu masuk opis..ternampak 1 bungkusan pos laju di atas meja kerja ibu..rs excited sbb yg ditunggu dah sampai.. 😀 Ibu dah lama nak try set safi rania gold ni..tapi selalu x jumpa yg 1 set complete..n kebetulan plak ada kawan ibu offer pd ibu 2 set ni...

0

Pagi @ Taska Permata Negara

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera minggu terakhir bulan Julai 2011, baru ibu perasan yg ibu masih belum melengkapkan sekurang2nya 4 jam aktiviti bersama anak2 di taska Mifzal Arsyad..agak bizi jugak kebelakangan ni..sigh… so pagi td..ibu amik kesempatan sekejap utk luangkan masa bersama2 dgn Mifzal Arsyad dan kengkawannya..dapat la spend 2 jam join aktiviti permata.. seronok...

0

Tak Tercapai Jua : Piala Dunia 2014

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Setelah berhempas pulas..akhirnya peluang Malaysia utk layak ke pusingan ketiga kelayakan Piala Dunia 2014 terkubur… Setelah puas ibu menjerit2 semangat..akhirnya suara ibu serak..huhu.. Kecewa? Ya agak kecewa sbb keputusan match ni x seperti yg diharapkan..tetapi..Malaysia’s player sudah bermain bersungguh2 walaupun defend Malaysia agak weak kecuali dr Khairul Fahmi (Apek)..apek beraksi...

0

Kelayakan Piala Dunia 2014 : Malaysia vs Singapore

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Jam baru kul 6 lebih tp ibu sgt bersemangat utk menonton secara live perlawanan Malaysia vs Singapore di Astro Arena jam 8 mlm nanti.. Masa lawan kat Singapura, ibu x dpt tgk match tu sbb dlm kelas..huhu..bila tau Malaysia tewas..agak frust jgk la..hope kali ni, skuad Harimau Malaya dpt membelasah...