Pertunangan Khairul Fahmi Che Mat (Apex) & Elia Jejari Runcing Retak?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu terkejut sekejapan bila baca gosip mengenai hubungan Khairul Fahmi Che Mat (Apek) & tunangnya bermasalah…alahai..x syoknya..kiut la deme dua tu..ibu suka je..ibu harap itu hanyalah sekadar gosip..ya lah..bila dah terkenal ni mmg mcm dugaan kan..

Kepada Elia..hope byk bersabar..mmg gitulah ujian dlm pertunangan ni…

Kepada Apex, semangat sket ya..nk tgk apek beraksi menangkap kemas bola mcm dulu…

Nak tau kisah gosip ni leh la terja blog Cikgu Dahlia

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. ya la..ms bertunang mmg banyak dugaan kan..
    Jom baca entri di blog Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey : Kelayakan Piala Dunia 2014 : Malaysia vs SingaporeMy Profile

  2. fazilzurakil berkata:

    ado jgk dgr psl ni, & ado jgk pi terjah blog elia tu … hrp2 diorg ok ler kan … baru je bertunang , myb psl drh tgh manis kan ..
    Jom baca entri di blog fazilzurakil : AKU MMG SAKIT HATI ~~ 🙁My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge