Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dah Sampai!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


apa yang sampai? hadiahnya la..ingat lg x entry ibu ttg ibu ada menang hadiah contest “Teka Tetamu yang Tak Diundang” oleh Bionic Women a.k.a Eily..kalau x ingat leh KLIK SINI.

sblm ni..eily ada tanya..hadiah dah sampai lum? tp ibu x sempat lg nak balas..dan hadiah dr eily baru sampai pagi td…excited ibu..masa posmen hantar tuh ibu tgh meeting dlm bilik mesyuarat..nmpk la posmen ngantar….terus ms meeting tuh..tersengih2 la ibu..femes sekejap..dapat posto..hehe..

ok..ini la..hadiah dari eily tu…

:: baru sampai td…fresh..lagi..hehe ::

:: bertambahlah koleksi buku mifzal arsyad…suka..suka ::

To Eily : Terima kasih banyak2 di atas hadiah ini…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    besttnyaaa.. nak pinjam leh?

  2. D'Nur Boutique Online berkata:

    WAAA BESTNYER DPT BUKU TU …. HEHEHE

  3. farra8979 berkata:

    wah, bestnye.. me luv books…

  4. BIONIC WOMEN berkata:

    salam ibu
    harap2 mifzal suka dengan hadiah yg x seberapa itu..
    time kasih sebab layan teka teki aritu..
    and taniah sekalilagi

  5. fazilzura berkata:

    wah cm menarik je buku tu

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> heheh..tu la bed..ibu dia ni yg excited lebih2 dpt hadiah..hehe..tp mifzal mmg suka nga buku…nak mandi pun bawak buku..hehe..

  7. mamashasha berkata:

    best ar mifzal leh layan buku ni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge