Dah Sampai!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


apa yang sampai? hadiahnya la..ingat lg x entry ibu ttg ibu ada menang hadiah contest “Teka Tetamu yang Tak Diundang” oleh Bionic Women a.k.a Eily..kalau x ingat leh KLIK SINI.

sblm ni..eily ada tanya..hadiah dah sampai lum? tp ibu x sempat lg nak balas..dan hadiah dr eily baru sampai pagi td…excited ibu..masa posmen hantar tuh ibu tgh meeting dlm bilik mesyuarat..nmpk la posmen ngantar….terus ms meeting tuh..tersengih2 la ibu..femes sekejap..dapat posto..hehe..

ok..ini la..hadiah dari eily tu…

:: baru sampai td…fresh..lagi..hehe ::

:: bertambahlah koleksi buku mifzal arsyad…suka..suka ::

To Eily : Terima kasih banyak2 di atas hadiah ini…

 491 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

7 Comments

  1. salam ibu
    harap2 mifzal suka dengan hadiah yg x seberapa itu..
    time kasih sebab layan teka teki aritu..
    and taniah sekalilagi

  2. bed —> heheh..tu la bed..ibu dia ni yg excited lebih2 dpt hadiah..hehe..tp mifzal mmg suka nga buku…nak mandi pun bawak buku..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*