Mifzal Arsyad Vs Mickey Mouse


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hari cuti ni dah 2 malam, jam kul 3.30 pg..ibu still lum tido lg…kenapa?

sbb mifzal arsyad ibu ni pun lum tido lag..masih melayan DVD kartun kegemarannya…”Mickey Mouse”

nasib baik hr cuti..kalau x..bangun lambat lg la ibu ni..huhu…

:: ni bukan gambar mlm ni..ibu mls nak amik gmbar..hehe ::

adeh….ibu dah tersengguk2 dah menahan mengantuk…tp anak ibu yg sorang ni still segar bugar..siap leh joget2 n bergelak ketawa lg bila tang lagu mickey mouse tuh..huhu obsses sungguh mifzal nga mickey mouse

dah la nama pun dah nak dekat sama…
MIfzal & MIckey

pasni kena panggil Mifzal Mickey la plak…huhu…

eh…sama x?

:: mickey mouse ::
.
.
.
.
.
.
dengan
.
.
.
.
.
.

:: kah…..kah…adik jgn marah ibu…hahaha ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Papa Mifz berkata:

    wah concerntrate betul bila Mifzal tgk dvd Mickey tu yer..hehe btwn nama anak ibu sama dgn nama anak Papa Mifz….nama penuhnye je berbeza…:)

  2. nome berkata:

    leh geng sama ngan leesya nih….sama2 suka mickey…

  3. Wanita Mutalib berkata:

    ala tomeiii 🙂

  4. mamashasha berkata:

    haha ada persamaan…..mifal mickey

  5. BIONIC WOMEN berkata:

    ibu..eily pun pernah alami situasi ini..Dhiya memang obses ngan mickey gak..dulu macam mifzal gak sampai 2 or3 pg baru tido layan mickey..skang dah kurang skit..dah semakin boring kot..tapi klau jengjalan jumpa barang2 yg ada gambar mickey mmg kn bli, kalau x nangis..huhu

    buku dah sampai ker?

  6. ardinihumaira berkata:

    ololoooo comelnya dia 🙂

  7. hans berkata:

    hahahahha
    sama sikit2 la
    ekekeke

  8. Izan Ishak berkata:

    hahaha…comel je gambar last tu…mifzal mickey!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge