Ibu Rindu..!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hmmm..abah berkursus selama 3 hari bermula hari ni….itu yg kurang ada mood tuh nak update blog…

huhu…poyo la ibu ni..bukan lama pun x jumpa abah…hari jumaat ni jumpa la…tp ya la..biasalah..mana ada isteri yg tegar berjauhan dgn suaminya lama2 kan..sehari pun rs setahun….hehe…

bukan apa..sbnrnya ibu rasa ralat..sbb selalunya ibu yg berkursus n tinggalkan terpaksa ya.. abah nga mifzal…tp kali ni giliran ibu nga mifzal plak kena tinggal sekejap…ibu rs sunyi x dak abah..selalukan..sekejap2..merengek..nga abah nak itu la nak ini la..ok…ibu sgt manja dgn abah..ya la nga sapa lg kan kalau bukan suami sendiri tempat bermanja kan..kan..kan..

ibu sgt serik tau…setahun selepas kawen terpaksa berjauhan dgn abah…sebab kekangan kerja…setahun ibu merayu untuk tukar tempat bertugas..tp x dpt..after 3 kali rayuan n lepas lahirkan mifzal baru la ada rezeki dapat duduk bersama..,,masa berjauhan tu rasa seksa sgt dengan ibu pregnant kan mifzal..dgn alahan yg teruk n selalu admit ward..ibu terpaksa harungi seorang diri..jauh dari suami dan keluarga….ibu sgt2 x dpt lupakan saat2 itu….sgt2 serik…

sbb tu bila abah x de di sisi ibu…ibu rasa..sunyi..kosong je..mujur mifzal ada jd peneman ibu..teringat plak kenangan masa mengandung dulu..huhu..

oo..cepatla masa berlalu….weh…3 hari je weh..bukannya 3 tahun..gedik la ibu ni…hahahah

:: gambar ketika di Gunung Lang, Ipoh ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. mama zharfan berkata:

    😉 paham…me pernah dok asing selama 6 bln masa me dtg UK thn 2007 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge