Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 32 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah…rezeki datang lg..suka ibu…sbb advertiser nuffnang..masih menaruh kepercayaan pada blog KMA ni utk running iklan derang..w/pun prestasi blog ni x tentu..kejap ok..kejap cam suam2 kuku…cuma hangat je belum..hehe…

x kisah la kan…mujur nuffnang bagi iklan..kalau x, tak meriah la ibu rasa blog ni… haha..ibu mmg mata duitan

ok..BE yang Ke-32 kali ni datangnya dr NOKIA

Nokia Mobile Computing N8 LR
:: thanks to all coz support me n my blog.. eceh..cakap omputih plak.. ::

seperti biasa iklan di Large Rectangle masih menjadi pilihann advertiser..confirm…mmg tempat tu startegik..hehe…so total BE yang tengah running skang ada 5..hope leh generate more earning la..aaamin..

ok..jom kita tgk antara BE-BE yg pernah Blog KMA dpt dlm tahun 2010 ni n yg dah jd metered earning n yg duitnya dah selamat ibu cashoutkan..kecuali yg terkini la..hehe

:: klik untuk lebiih jelas… ::

:: klik untuk lebiih jelas… ::

:: klik untuk lebiih jelas… ::

kalau nak tanya ttg tip cemana dpt BE..leh baca entry Tip Dapatkan Banyak Buffered Earning Nuffnang..w/pun ia x de la menjamin 100% dapat BE..tp ibu rasa still leh bantu kan…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. toyolkiut berkata:

    nk abis thn ni mau sampai 50..
    hebatnye..

  2. SyUhAdA berkata:

    wah..
    yg dah ke-32..
    besnye..
    tahniah~!

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira

    nanti ada la tuh…

  4. ardinihumaira berkata:

    bestnya.. dni tak ado BE minggu ni 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge