Buffered Earning Di Awal Bulan Mei


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hehe..dapat buffered earning lg…kali ni iklan CIMB plak..so menjadikan total buffered earning yg tengah running ialah 3..n alhamdulillah..dah banyak gak buffered earning yg dah jd metered earning dr bulan 3 hari tuh…skang ni pun earning ibu dah leh cashout tp sbb dah terlepas hujung bulan n nak elakkan dr tunggu lama cek nnt..so ibu ingat nak cashoutkan bulan depan je..x pe la sket pun kan..janji ada..hehe


:: klik utk imej yg lebih jelas ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. kak ina kl berkata:

    salam..akak pun banyak dapat bulan ni..alhamdulliah

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> hehe..biasa je bed..org lain lg la banyak dpt buffered earning ni..

  3. mamashasha berkata:

    tahniah…cayalah masyukkkk…

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani –> hehe..malas gak ni..tp bila dah dpt cek..cam sonok la plak..

    mommy yen —> tq..

    goeseberries –> tq..

  5. gooseberries berkata:

    cayalah… beshnyer.. congrate2 =)

  6. mommyYen berkata:

    gud gud ya mami..keep it up..hehe

  7. alyyani berkata:

    mcm best je kan. tp tu la, tak reti nak explore senang kata malas nak explore. huhu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge