Fesyen Rambut Mifzal Arsyad


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


fesyen rambut mifzal skang ni ada 2 pesen je tau..kalau korang pasan….kan….gambar2 yg kat entry2 ttg mifzal sblm ni la kan..

Fesyen no. 1 :-
Ala-ala askar a.k.a botak

:: mcm ni ha..selalunya yg potong rambut mifzal ni pengasuhnya..ibu blm pernah bawak mifzal gunting rambut kat kedai…time nak amik mifzal masa balik keje..tgk..pala mifzal dah gondol..hehe ::

fesyen no.2 :-
rambut cacak

:: mcm ini..hehe..rambut mifzal x akan panjang dr rambut cam ni..sbb rambutnya selalu dipotong..mifzal ni kuat berpeluh..bila berpeluh..kalau rambut panjang..sure la dia gatal2 kan..tu yg pengasuhnya ckp..sbb dia potong rambut mifzal tuh..ibu x kisah..ikut la..derang yg nak potong.. ::

tp..kalau ikutkan..rambut mifzal masa lahir dulu..lurus n panjang sket tau..x de cacak2 ni..sejak rambutnya dicukur memula dulu..terus naik yg jenis cacak ni..

:: gambar mifzal tika umur sebulan ::

ibu sbnrnya x minat fesyen rambut botak nga cacak ni..ibu lg suka rambut yg panjang sket..tp x mau panjang sgt plak..tp x per la..dah mifzal nnt x selesa rambut gitu..rambut botak nga cacak pun x pe la..huhu..MIFZAL ARSYAD tetap anak ibu yang comel….

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nabilah –> hehe..tu la..cam kena plak pesen botak tuh nga mifzal kan..w/pun sy x bape berkenan tp x la rimas tgk dia tergaru2…

    Jue —> ha ah..senang nak handle..kalau basuh n sampoo..pastu cepat je kering..minyak rambut x pakai pun x per..hehe..

    suhida —> hehe..aku pun suka rambut mifzal ms kecik..x la lebat sgt..

    bed –> tq auntie bed..ni ada can leh ngorat shasha ni..hehe

  2. mamashasha berkata:

    apa pesen pun mifzal tetap comel….

  3. suhida berkata:

    alamak…caya la rambut mifzal masa sebulan tu.klu panjang ckit, hensem tu ainey.hehe..

  4. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    senang nak handle wat rambut mcm askar.. hehe

  5. nabilah_2908 berkata:

    mana2 fesyn rambut pun..dia ttp cute….dh besar ni sure akan menjadi rebutan para gadis..hehe.. 😉

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    JEALOUS NYER.!!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge