Ok..Dah Siap!!

15 September 2011 2

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..berjaya jugak ibu menyiapkan assignment dan kuiz yg akan dihantar pada hari esok dan lusa.. Biasalah..bila dah last minutes buat mmg kelam kabut..huhu..padan muka..kualiti? Belakang

Syarikat Telekomunikasi Diminta Mengkaji Semula Cukai 6%

11 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera masih lg hangat isu cukai prabayar yg akan dikenakan oleh penyedia perkhidmatan prabayar kepada pelanggan mereka berkuatkuasa 15 September. pengenaan cukai ini mendapat tentangan daripada

Buat Take Home Quiz

27 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak

Pendaftaran Semester Julai 2011/2012

22 Julai 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni ibu cuti tanpa rekod (CTR)..pagi2 lagi selepas subuh, ibu drive ke Stesen KTM Tanjong Malim..dengan menaiki Komuter ke KL Sentral, LRT Putra ke

No Image

Susah Hati Kah?

17 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Susah hatikah ibu? YA!!! Rasa sangat susah hati sekarang…kenapa? Hujung minggu ni kelas pertama bagi Semester Julai 2011/2012 akan bermula…bermacam2 perasan tgh berperang sekarang ini,

Cabaran Semester Julai (2011/2012) Bermula

23 Jun 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu lepas : keputusan peperiksaan semester lepas (Jan 2011/2012) sudah diketahui dan alhamdulillah..keputusannya  memberangsangkan pada ibu.. (segannya, tu yg kecikkan gambar..huhu..) ~ Gambar : bukak

Result : Takutnya!!

13 Jun 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah sebulan berlalunya final exam…ibu tertunggu2 keputusan peperiksaan semester lepas…dalam teruja..rasa takut pun ada jugak…x tau la cemana result ibu nnt…dgr khabar result keluar 16hb