Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: MyStudy

2

Ok..Dah Siap!!

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..berjaya jugak ibu menyiapkan assignment dan kuiz yg akan dihantar pada hari esok dan lusa.. Biasalah..bila dah last minutes buat mmg kelam kabut..huhu..padan muka..kualiti? Belakang kira..tahu2 je lah kalu buat dlm kelam kabut mcm mana…x kisahlah kan..janji siap..hehe.. Esok dn lusa pada waktu kelas..ibu ada mid term..persedian utk menghadapi midterm?...

0

Syarikat Telekomunikasi Diminta Mengkaji Semula Cukai 6%

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera masih lg hangat isu cukai prabayar yg akan dikenakan oleh penyedia perkhidmatan prabayar kepada pelanggan mereka berkuatkuasa 15 September. pengenaan cukai ini mendapat tentangan daripada pelbagai pihak termasuk Perdana Menteri sendiri turut menyarankan cukai 6%  dikaji semula.. Telco kaji semula caj 6 peratus Oleh Badrul Kamal Zakaria, Norhidayah Che Din dan...

0

Buat Take Home Quiz

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Baru ibu perasan, yg blog ni dh x berupdate beberapa hari..since ujung minggu sebab ibu sibuk nga kelas..dh abis kelas plak mood ke laut…masih nak menyesuaikan diri dgn jadual baru..huhu Skang ni time opis hour kan…tp ibu x dpt nak siapkan kerja sbb line internet kat opis ibu problem..keje ibu...

2

Pendaftaran Semester Julai 2011/2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Hari ni ibu cuti tanpa rekod (CTR)..pagi2 lagi selepas subuh, ibu drive ke Stesen KTM Tanjong Malim..dengan menaiki Komuter ke KL Sentral, LRT Putra ke Masjid Jamek, LRT Star ke Maluri dan menaiki teksi ke IPB KL iaitu Pusat Pembelajaran PACE (Profesional And Continuing Education) di Kuala Lumpur, ibu sampai...

Susah Hati Kah? 0

Susah Hati Kah?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Susah hatikah ibu? YA!!! Rasa sangat susah hati sekarang…kenapa? Hujung minggu ni kelas pertama bagi Semester Julai 2011/2012 akan bermula…bermacam2 perasan tgh berperang sekarang ini, gembira ada, berdebar2 ada, susah hati ada… Tak seperti semester lepas, ibu rasakan yang ibu akan byk hadapi cabaran pada semester ini..belum start semester ibu...

3

Cabaran Semester Julai (2011/2012) Bermula

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu lepas : keputusan peperiksaan semester lepas (Jan 2011/2012) sudah diketahui dan alhamdulillah..keputusannya  memberangsangkan pada ibu.. (segannya, tu yg kecikkan gambar..huhu..) ~ Gambar : bukak portal ingat nak print screen result..tp tgk2 xdah x de dh..kuar page suh update profile…pelik..mujur ibu ada print dah salinan result..uhuk.. ~ Minggu ini :...

2

Result Exam : Alhamdulillah..Syukur Pada-Mu Ya Allah

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu ingatkan esok baru tahu result exam untuk semester lepas…sekali kat Facebook group student UUM PLK di Sintok bgtau result dah keluar….so dengan pantas ibu masuk ke Portal Komuniti UUM…dengan debaran di dada tp ibu nekad juga nak tau result…                    ...

3

Result : Takutnya!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah sebulan berlalunya final exam…ibu tertunggu2 keputusan peperiksaan semester lepas…dalam teruja..rasa takut pun ada jugak…x tau la cemana result ibu nnt…dgr khabar result keluar 16hb Jun ni..means 3 hari lg..tetiba rs nak terkencing ni…takutnya…luluskah ibu? harap2 luluslah..kalu buleh mmg la nak cemerlang..tp berapa yg dapat kena redha la..padan la dengan...