Bestnya Kalau Begini…


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


apa yang best? kalau ibu ni…ada 2 benda je la..1 kalau leh shopping…1 lg kalau leh duit banyak..hehe..

tp kalau ni..ada yg ke-3 plak..apa yang best sgt tuh?

hehe….

:: tgk pada 3 anak panah tuh…::

bestnya..kalau ketiga-2 iklan nuffnang tuh muncul…tambah2 yg iklan CPM..hehe..pas tu korang rajin2 la singgah sini ya…

wah….apa daaa ibu ni…asyik ingat nuffnang je skang ni..asyik ingat duit je skang ni..huhu..adakah mata ibu sudah bertukar menjadi mata duitan? $$$$$$$ daaa!!

jangan sampai termasuk dlm mimpi sudah la ya..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. ney berkata:

    nak tnye ckit ley?

    yg nuffng tu,cene nak tmbah earning?

    kalau org klik kat nuff kita,kita dapat bape?

    coz da lame wat nuff,tap earning still kosong ag..

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mommyYen —> hehe..tu la..tp lum sampai termimpi la..cuam seblm tido mesti terpikir esk nak updat e apa citer…hehe

    alyyani —> hopefully la kan..best gak kalau leh jd side income ni..

    nur —> hehe..mungkin…

    bed —> tq bed…alhamdulillah..ada rezeki..

  3. mamashasha berkata:

    congrats, murah rezeki ainey….dpt income nuffnang lagi..

  4. Nurshahfamily berkata:

    ye la skrg nie… semuanya mungkin hehehe….

  5. alyyani berkata:

    mana tau mimpi jd kenyataan.bole jd side income kan? 🙂

  6. mommyYen berkata:

    hehe..xpe,mimpi pun jadilah..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge