Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Update 2nd KMA’s Giveaway Lagi


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hari ni dah 8 Mei 2010…x sampai sebulan lg giveaway ni akan berakhir..n kiranya x sampai sebulan lg la 3rd anniversary ibu & abah…

alhamdulillah…setakat ni..widget Top Ten Members masih berfungsi w/pun ada beberapa kali mengalami masalah teknikal…korang doakan giveaway ni berjalan lancar hingga ke penamatnya…

sambutan pun mmg menggalakkan.. n ramai gak yang bertanya cemana nak join giveaway ni? perlu buat entry khas ke? sebenarnya..cara2 nak join giveaway ni..ibu dah terangkan dalm entry ni…KLIK SINI…rasanya lengkap step2nya n syarat2 nya..tp sebab masih ada yg belum jelas..ibu terangkan semula ya..

cara-cara nak join 2nd giveaway ni..adalah dengan :-

1) menjadi FOLLOWERS.…ini adalah wajib..

2) LOG IN setiap kali singgah di blog ini…dengan tekan button IKUT @ FOLLOW..ini juga wajib..kalau x visit x akan dikira….w/pun dah jd follower…

:: Tips : Setiap kali dtg ke blog KMA..jgn lupa tekan button IKUT ya ::

hanya denga 2 cara tu sahaja..visit anda akan dikira dan 10 visit tertinggi akan tersenarai dlm Top Ten Members..

itu aja..senang je caranya…cuma kdg2 ada yg terlupakan untuk tekan button IKUT tuh…so kat situ dah rugi dah satu visit…

update 3 visits..ibu ada siarkan kat kolum PENGUMUMAN…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed —> x per bed..usaha tangga kejayaan…insya Allah..ada rezeki aku anjurkan contest @ giveaway lain plak…

  2. mamashasha berkata:

    yang pasti aku takk kan menang..huhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge