Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wah…Dapat Hadiah!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Sebenarnya ibu x sangka..kali ini rezeki ibu murah…ibu dapat hadiah as pemenang hadiah utama contest yang dianjurkan oleh Eily a.k.a Bionic Women

asalnya..eily ada tinggalkan link kat kotak sembang blog KMA ni..so..ibu pun terjah la blog eily..ada contest ttg tetamu yg x diundang..ada gambar sekali..eily suh teka siapa @ apa kah tetamu yg x diundang tuh…so ibu pun teliti la gmbr tu n bg jwpan relate pg gmbar yg ada tuh..n..x sangka plak..jawapan tu hampir2 tepat…sbb kalau ikutkan jawapan sebenar ada lah Lotong..tp ibu bg jwpan Monyet…kalau ikutkan lotong tu ibu x kenal cemana upernya..hehe..

so..ini la hadiah yg bakal ibu terima….best..best…mifzal pasti suka ni..

:: sumber gambar dr Blog Eily @ http://violetgloves.blogspot.com/

to Eily…thanks a lot n lelain kali..buat contest lg tau..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. ney berkata:

    tahniah2~

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Lepat —> tq..doakan sy murah rezeki lg..hehe

    Eily —> x eily..nilai hadiah bukan menjadi perkara utama..yg penting keseronokan utk berkongsi dgn blogger..sy pun seronok anjur2kan giveaway or contest..kalau ada rezeki lebih la..

    bed —> thanks bed…

  3. mamashasha berkata:

    congrats ainey….

  4. BIONIC WOMEN berkata:

    ibu…sama2..hadiah x seberapa, kuiz pun ala kadar utk kengkawan blog yg slalu saya terjah..hehe
    baru nak berjinak2

  5. Lepat Pisang berkata:

    Congratz!bestnye dapat hadiah!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge