Award Dari Pn. Bed

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ok…di kala..x dak idea nak mengupdate blog ni…ibu dapat tag dari bed a.k.a mamashasha…tq bed..nsb baik ko kasi tag..kalau x, tak tau nak update apa hari ni..hehe

award ni ada pantun sekali…hehe..kena jawab la ni…jab nak asah skill berpantun..keh


___________________,
___________________,
Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jealous ke ?

so..ibu nk jawab gini je la…

Bila bising, kuat mengomel,
Bila senyap, diam saje!

Memang aku rasa blog aku comel,
Kenapa korang jealous ke ?

haha..boleh la ya…idea pagi2 ni…hehe…ibu kalau bab pantun ni mmg fail la..hehe..

so…ibu nak pas award berpantun ni pada:

1. Suhida
2. nome
3. zura

ok…korang jgn lupa wat keje sekolah ni ya…hehe

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1497 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*