Award Dari Intan


Assalamualaikum wbt…rs cam dah lama x berblog..almaklumla..ibu x sihat seminggu dua ni..alhamdulillah..hari ini ibu dah start keje selepas cuti dekat seminggu lebih…demam dah kebas dah..yg blm ok lg..batuk n lelah ibu ni la..tp ada kurang dah sket..

ok la..ibu nak start beblog balik dengan amik award ni dari intan @ 4 love diamond


thanks intan sudi bagi award ni..oo..ya..intan ni kawan br ibu..kawan blog gak..ibu ada masuk contest yg intan ada anjurkan…

1. letakkan logo award ini ke blog anda.

:: ok…done ::

2. anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra

:: Bed ::
:: Jue ::
:: Nur ::
:: Reena ::
:: Zura ::
:: Alya ::
:: Dayah ::
:: Ryn ::
:: Suhida ::
:: Tinie ::

3. menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

:: ok..done ::

4. informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

:: ok..done ::

5. berbagi cinta & sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini..

:: thanks a lot intan coz bg award ni..w/pun kita br je kenal di alam maya ni… ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    dapat award.. dah lama xdapat.. nnt kami amik yeaa.. TQ

  2. Bed berkata:

    ainey..sgt terharu dpt award & appreciation dr ko…aku sukeeeeeeee…..tqqqq

  3. alyyani berkata:

    yeay, award! lama tak dpt award. tq ainey…

  4. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    aku kutip
    tq

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge