Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest


:: STICKY MODE ::
:: Sila scroll ke bawah untuk entry terkini ::

wah…asyik join contest jek ibu ni..menang dak jugak..hehe..x per la..kalah menang tu adat permainan…yg penting happy kan..ala..suka2 je ni..

Intan @ Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest


Ok..syarat2nya..cam list kat bawah ni :-

1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond…
:: ok…done ::

2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond…
:: ok…done ::

3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang…
:: ok…done ::

4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk “Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest“….(tajuk nie jer yg diterima k)
:: ok…done ::

5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby….OOoooopppsss…jangan salah sangka…

* bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr…. tak kisah laaa….(asalkan ada budak kecik)….;)
yg tak kawen lg pun leh join….best tak???


6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????

nama anda & pasangan….
nama baby & umur….
bila foto nie diambil & di mana….
kenapa pilih foto nie erk…..

:: Ainey & Azarin ::
:: Mifzal Arsyad (1 Tahun 5 Bulan)
:: Foto diambil pada 22 Mac 2008 ketika Mifzal Arsyad berumur 24 hari (dlm pantang lg)..diamil di rumah mil kat Trolak, Perak ::
:: ambil foto ni sbb excited sgt nak bergambar nga baby..yalah anak sendiri..yg dinantikan..selama ini..lagi satu..nampak seiras kan..hehe ::

:: ok…done ::

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue….senang jer kan…
:: ok…done ::

8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)….3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang…

jika mendapat sambutan yg menggalakkan…hadiah & pemenang akan ditambah….
:: ok..noted::

9) nak tahu hadiah2 nya???..akan di update kemudian….(hadiah terdiri drpd barangan wanita,barangan baby & aksesori kereta)
:: ok..noted::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. intanloveamir berkata:

    salam kenal..

    ok..syarat2 dh ckup…
    thanx coz memeriahkan majlis join this cntest…hehe..

    pe2 pun gud luck k!!!!

  2. nurshah80 berkata:

    ainey… nur nak join gak la hehehehe… kita kan suke memeriahkan contest hehehehe

  3. Bed berkata:

    amboi rajin pulak ibu mifzal ni joint contest…gud luck dear….mana tau bertuah…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge