Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Award Dari Aieza & Chekuna


ok…dapat award n tag ni dr Aieza & Chekuna…tq for the award


1. Berikan 1 hobi yang paling anda gemari:-

:: surfing tenet la… ::

2. Berikan 2 nama kawan anda yang paling rapat dengan anda:-

:: Ziela – best friend masa U ::
:: Adik2 ibu – kami mmg rapat as adik badik n kawan.. ::

3. Berikan 3 jenis warna yang anda suka:-

:: maroon ::
:: pepel ::
:: hijau ::

4. Berikan 4 nama orang yang paling anda sayang:-

:: Abah Mifzal ::
:: Mifzal Arsyad ::
:: We – ayah ibu ::
:: Mek – mak ibu ::

5. Berikan 5 jenis sifat manusia yang paling anda benci:-

:: yang suka berlagak pandai ::
:: yang suka menipu ::
:: yang buat lawak bodok ::
:: yang suka amik tahu hal org ::
:: yang pentingkan diri sendiri ::

6. Berikan 6 benda yang mesti anda bawa sebelum keluar dari rumah:-

:: kunci keta ::
:: kunci umah ::
:: hp ::
:: purse ::
:: hp usb cable ::
:: buku bank ::

7. Berikan 7 destinasi percutian yang anda ingin suka kunjungi:-

:: pulau tioman ::
:: langkawi ::
:: seoul ::
:: pulau jeju ::
:: labuan ::
:: pulau pangkor ::
:: cameron highland ::

8. Berikan 8 kenangan yang paling anda tak dapat dilupai:-

:: dapat result spm ::
:: dapat masuk U ::
:: masa bercinta ::
:: masa bertunang ::
:: masa nikah ::
:: masa nandungkan mifzal ::
:: masa lahirkan mifzal ::
:: masa dpt tukar tempat keje ::

9. Berikan 9 impian yang anda impikan:-

:: dapat cari n kumpul banyak duit ::
:: dapat tunaikan haji ::
:: dapat tukar keta baru ::
:: dapat beli umah ::
:: dapat duk dekat nga opis ::
:: nak benti keje bila dah banyak duit.. ::
:: melancong ke korea ::
:: kuruskan badan mcm zaman anak dara dulu ::
:: beli desktop n tukar hp baru ::

10. Berikan Award dan Tag ini kepada 10 orang kenalan blog anda:-

:: tinie ::

:: bed ::
:: kak ai ::
:: imah ::
:: suhida ::
:: ryn ::
:: nomie ::
:: herda ::
:: ira ::
:: nas ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to bed : pulau jeju tu kat korea….hehe ni sbb selalu duk tgk citer korea la ni..cantik tmpat tu…

  2. Bed berkata:

    ainey…terima kasih hadiahkan award & tag kat aku…aku pun dah buat…ambik dr aeiza jugak…eh pulau jeju tu kat mana?

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge