Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Akhirnya..


ssalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
nak citer pun segan..tp x pe la..ibu nak share gak kat sini..
sebelum tu ibu nak ucap terima kasih pada semua kawan2 n pengunjung blog KMA ni sbb sudi klik2 iklam nuffnang ibu tuh..
selepas seberapa lama penantian..akhirnya duit nuffnang dah leh cashout…hehe..org lain dah beribu dah dpt kan..ibu jer skang br leh cashout..hehe..kalau ikutkan dah lama dah ibu join nuffnang ni..thn 2008 lg..tp dulu x aktif sgt berblogging..dah la x aktif..x rajin plak nak klik2 sendiri..nak harap org klik je…aduhai..tu yg yg lama benar nak terkumpul ni..

 

apa pun..terima kasih pd semua…nnt rajin2 la lg klik2 iklan tuh ya…hehe


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed –..ni yg utk 1st cheque la ni..lama tul tunggu br leh cashout..huhu..x per pas ni jom kita klik..

  2. mamashasha berkata:

    tahniah ainey…aku ni ha tak bergerak 1st cheque pun tak berjaya cash out lagi…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyyani –> wah..alya x tido lg ke? adel nga nia dah tido? x per alya..sket2 lama2 jd bukit..jom kita pakat2 klik iklan pas ni..

  4. alyyani berkata:

    ada jugak hasil, dari alya ni langsung takde. huhu..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge