Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

3rd KMA’s Giveaway – Follower ke-275


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


wah….dalam x sedar..follower blog KMA dah sampai 200…..mmg la x banyak mana pun..tp ibu sgt2 menghargainya…

thanks ya pada semua yang sudi follow blog ibu yg x seberapa ni…

so..ibu nak buat lagi satu giveaway la sempena anniversary ibu n abah yang ke-3 ni…

ibu nak cari FOLLOWER yang Ke-275

angka 275 tu bersempena nga tarikh perkahwinan ibu n abah iaitu 27 Mei 2007


opps lupa plak nak cerita sal hadiah kan…ok…hadiahnya ibu lum beli lagi…ingat nak gi survey

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge