Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Duit Nuffnang Dah Zero!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


adeh…ingatkan x mau cashout lg tau..tp tgk2 dlm seminggu ni x der meningkat pun…buffered earning pun dah x sudi nak singgah kat blog kma ni lg..huhu…blog ni dah x best kot…? mungkin?

dalam 2 bulan berblog ni dapat la cashout nuffnang banyak sket dr bulan sebelum tuh….sekali ganda je lebihnya..alhamdulillah dari x dak lgsg…

:: sila klik untuk lebih jelas ::

hehe..dah cashout ni..leh la bayar hadiah untuk pemenang KMA’s Giveaway ya dak……hehe jgn risau…bukan duit ni ibu nak guna untuk kasi kat winners KMA’s Giveaway…kalau duit ni alamak bulan depan la br dapat…duit hadiah dah ada…total RM100 tu…sponsor dah kasi dah kat ibu….cuma skang br 2 orang winners je yg kasi details…iaitu Eryati & Ney….so to RoSe cepat2 la kasi detail ya..supaya senang ibu nak transfer duit ni…

:: yang ni x leh klik ya..kan ada yg buat sample duit paslu plak..hehe ::

ok..bebalik pada duit nuffnang ni…ada la rezeki sket kan..so leh la ibu buat 3rd KMA’s Giveaway plak….ke nak buat contest plak…kalau contest ni letihnya nak mengadili contestants nya la..kena lantik juri…kalau ramai berpinar mata nnt duk telek sapa yg paling layak menang kan….tp x per…sonok gak buat contest ni kan…so sapa2 nak bagi cadangan contest or giveaway apa yg patut ibu buat plak pas ni..leh la drop komen kat entry ni…cadangan korang sgt2 dialukan (ibu x tau nak wat contest apa..sbb tgk dah banyak contest yg dah dibuat kan)

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    cikgu isza — ooo…mcm tu ker? Tp kalu blog dh femes cam blog cikgu x jd masalah tu..wah kumpul setahun?..masyuk ni…

    Bed — tunggu giveaway or contest akn dtg…x de la byk mana pn..nuffnang aku tu…buleh la..tu la..aku giveaway lg senang..tp manatau buat con contest ada kelainan sket dak…tq bed atas cdangan ko….top komentor…mmg akn ada giveaway tu..tunggu..tgh cr waktu sesuai…hehe…

  2. mamashasha berkata:

    ainey, tahniah pada pemenang yang kalah cuba lagi utk 3rd KMA contest & giveaway…

    bestnye mesti income nuffnang kau banyak kan…murah rezeki..

    aku cadangkan buat giveaway je, senang nk buat judgment kalau submit gambo or entry kita nk kene review pulak di best picture or entry kan…agak susah disitu kalau giveaway pick up je yg mana bertuah…..

    maybe ko kene wat top komentar kot…..hehe

  3. cikgu isza berkata:

    ada tips kata kalau dah boleh cashout lebih baik keluarkan jer.. kalau tak memang slow duit tu nak bertambah.. setakat mana kebenarannya tak tahulah..

    dah boleh cash out tapi nak kumpul setahun..

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ellis — jumpa ke dato' kt sini?

    Suhida — senang je su..kan kt earning tu bawah sekali ada button cashout…ko klik ya..pas tu kuar confirmation ko nk cashout..then.. Ko tkn button submit…semua total earning akn ditolak nga rm1 utk proses..

    Mama zharfan — tq for ur opinion…lucky draw yg paling senang kn…

    Zura — memula aku ingat nk kasi beranak2 gak earning..skali tgk mcm mkn suram plak nuffnang kt blog aku..hehe..x per ada rezeki..aku kumpul lg..

  5. fazilzura berkata:

    wahhh dh cash out yek .. aku lum lg.. syg plak nak kuor kan .. heeeheh
    nk tungu berganda2 .. aci dak sifuuu

  6. mama zharfan berkata:

    apa2 contest pun ok..
    lucky draw yg paling senang
    yg agak susah sikit ialah slogan based or creative entry 😉
    pic based pening nak pilih winners…and very subjective..sbb semua baby pun cute

  7. suhida berkata:

    ainey,leh ajar tak camne nak keluarkan duit nuffnang tu.ingat na cash out la.tp tak pandai.

  8. ellis suriyani berkata:

    ehem..Datin dtg nak carik Dato' yang hilang.. 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge