Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Result 2nd KMA’s Giveaway


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ok…jenuh ibu nak snap bukti imej result yg ibu online melalui handphone SE satio abah…punya la lembap xnak loading..ingatkan internet buat hal..yg peliknya..website lain ok je loading..laju je..blog ibu plak yg x leh nak loading…godek2 uper coding nuffnang yg buat blog x leh loading…so ibu buang la sekejap coding nuffnang tu semata2 nk kasi blog laju loading hehe…ya la nak snap result top 3 members…

so..sekarang..ibu dah ada list pemenangnya…tahniah ya..berkat usaha korang..dapat menang cash yg ditawarkan…

result terkini Top Ten Members :-

Tarikh : 27 Mei 2010
Masa : 10.15 p.m

1) Eryati – 3372 Visits
2) ney – 3194 Visits
3) RoSe – 2421 Visits
4) Honey – 2091 Visits
5) yana – 864 Visits
6) as – 783 Visits
7) cicakgirls – 610 Visits
8) tsufieharis – 377 Visits
9) Nurul-Nordin – 266 Visits
10)biru – 170 Visits

:: klik imej untuk paparan yg lebih jelas ::

dengan rasminya, 3 visit tertinggi dimenangi oleh :-

Hadiah Pertama – RM 50.00
Eryati – 3372 Visits

Hadiah Kedua – RM 30.00
ney – 3194 Visits

Hadiah Ketiga – RM20.00
RoSe – 2421 Visits

tahniah sekali lagi kepada semua pemenang

x lupa juga terima kasih pada yang sudi join giveaway ni..

kepada semua pemenang..emailkan detail anda seperti nama penuh, email, no.phone n no.akaun bank ke ibu_mifzal@ymail.com untuk urusan pemberian hadiah…

ps: nntkan 3rd KMA’s Giveaway pula..insya Allah

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    To All — 3rd KMA's Giveaway akan menyusul..bersedia la..hehe

  2. fazdarazat berkata:

    ainey,nnt wat giveaway lg ye.

  3. ney berkata:

    mekaceh~

  4. mommyYen berkata:

    bes kan salu buat giveaway?..nanti nak buat pulak saya,belum penah buat lagi ni..hihi

  5. mamashasha berkata:

    CONGRATS to all winners….len kali buat lagi ye..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge