Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bintang Nuffnang



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

wah…sgt2 teruja…ibu ni mmg la sentiasa aja duk check akaun nuffnang kalau online..perkara wajib tuh..selalu yg ibu tgk column analytic & earning…pas tu ibu pasan gak makin lama makin banyak lak bintang menyala..hehe.. kat blog Keluarga Mifzal Arsyad..ya la blog ni je yg ibu rajin update..blog lain tgk mood..


:: sebenarnya ibu pun x dak la paham sgt pasal makna bintang2 ni..yg ibu tahu..bintang2 tu adalah rating klik iklan yg terpampang kat blog kita..banyak org klik..banyak la bintang menyala..

tp yg ibu peliknya..ibu nya nuffnang x dak la kencang sgt klik2 ya..biasa2 aja..tp nasib baik gak la ada yg sudi klik kan..

apa pun..alhamdulillah..ibu nak citer lebih pasal benda alah ni pun ibu kurang arif…korang leh rujuk sendiri la kat nuffnang ya..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed & zura —> nnt dpt la 4 or 5 bintang nnt..

  2. fazilzura berkata:

    aku pun 3 jgk bed

  3. mamashasha berkata:

    ainey, tq ye…oo patut la aku nye 3 je nyala….muhahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge